Szeretnék fogyni mellből, hogyan lehet hatásosan?
Fogyókúra közben vagyok, már 5 kiló lement, de félek, hogy mellből nem fog, pedig én szeretném, ha kisebb lenne. Milyen gyakorlatokkal, vagy milyen módszerrel érhetném el ezt? Kérlek segítsetek!!
Előre is köszönöm =)

92-72-88 , akkor sajnos tényleg nagyok a melleid a többi méretedhez képest:(
Én is 1,63 magas vagyok 50 kg és 88-61-88. Tehát nekem ugyanakkora a csípő. De neked nem sokkal nagyobb, csupán 5 cm.
Én voltam sovány, lefogytam 10 éve 10 kilót, amiből az lett, hogy voltam 16 évesen 45 kiló és a mellem is fogyott, és tök lógós lett, mert lejött az összes zsír, ami a mellemben volt: 81-60-81 lettem. Azt hittem, hogy ezentúl lógósak is maradnak, és képzeld, pár év alatt felhíztam, és a lógós platty melleimbe visszakerült a zsír, és ma már normális alakú, és egyáltalán nem lóg!!!!
Mert nem tágult ki a bőröm, amikor fogytam, hanem lógott mint a tarisznya:( De a zsír kitöltötte és sportoláskor és mindig sportmelltartót hordtam!!!!
De most tökéletes!
Tehát akkor te felsőtestre hízol, akkor alma alak vagy.
Kellene kb. 8 kilót fogynod, de úgy, hogy sportmelltartót kell hordanod! Szigorúan otthon is! De csak sportmelltartót!!! És itt a tavasz, menj el kocogni minden másnap! Először 20percre és később növeld 30p.-ra, majd 40p.-re!
De mindig hordj sportmelltartót!
Merevítőseket légyszi hanyagold!
Ha nem fogysz sokat (kb. 8 kg-ot) és sportolsz+sportmelltartót hordasz, kisebbek lesznek a melleid és nem fognak ellógni!
Ja, és nézz rá itt a neten az alma-alkatra.
Azt tudom, hogy az almák ne egyenek semmi lisztes kaját (kenyér süti zsemle, tészta!!!és semmi cukrosat!!!)
26.L

szia :)
szerintem mindenki mellből fogy először.. ha akarja, ha nem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!