Szeretnék fogyni mellből, hogyan lehet hatásosan?
Figyelt kérdés
Fogyókúra közben vagyok, már 5 kiló lement, de félek, hogy mellből nem fog, pedig én szeretném, ha kisebb lenne. Milyen gyakorlatokkal, vagy milyen módszerrel érhetném el ezt? Kérlek segítsetek!!
Előre is köszönöm =)
2010. febr. 17. 14:15
1/15 anonim 

válasza:

Ez adottság. Gondolom, nem vigasztal, hogy mások nagyobbat szeretnének... Próbáld meg szépnek látni magadat nagy mellekkel is. Vagy marad a műtét, de azt gyerek előtt nem fogják ajánlani.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem adottság =) nem volt ekkora, csak meghíztam és ezért lett kicsivel nagyobb, ezért gondolom, hogy valahogyan csak lehetne kisebb
2010. febr. 17. 14:36
3/15 anonim válasza:
Szia! Szerencséd van én először mindig mellből fogyok..:( Pedig pont, hogy oda nem szeretnék soha fogyni...:S Sajnos ez ellen nem lehet mit tenni...
4/15 anonim 

válasza:

Ha nincsenek 8nem voltak dinnye melleid, sajnos vannak lányok, akiknek nagyon nagy, hormonzavar vagy valami miatt), akkor semmi baj nincs.
Örülnék, ha leírnád a mell-derék-csípőbőségedet és h mennyi magas és hány kiló vagy.
Ha homokra alkat vagy, vagy körte 100%, hogy fogsz mellből fogyni.
5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat =)
Hát leírom szivesen 163 cm 70kg =S
Mellbőség: 92cm
Derékbőség 72cm
csipő: 88cm
Alakra én nem igazán tudom megmondani milyen vagyok, remélem minden leírtam
2010. febr. 17. 15:00
6/15 anonim 

válasza:

Fogyni MELLBŐL? Te nem vagy normális :D
7/15 A kérdező kommentje:
=D nem az a lényeg, hogy kicsiegyen a mellem, hanem az hogy kisebb, és hozzátenném, még súlyból 10-15 is le fog menni szóval bizakodom =)
2010. febr. 17. 15:09
8/15 anonim 

válasza:

Hát én ezt úgy tudom hogy egy idő után abból is lemegy ha olyan sokat fogysz de ezt csak halottam :D hisz szerintem ez így logikus
9/15 anonim 

válasza:

nem jársz jól,ha fogy a melled,mert sosem lesz olyan formás és feszes,mint előtte. amitől tuti fogy,azok az ugrálós-szaladgálós feladatok,és erős aerob edzés,amikor mindenhonnan égetsz.
10/15 A kérdező kommentje:
köszönöm =)
2010. febr. 17. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!