Hogy tereled el a figyelmed az ételről?

Igen,a figyelemelterelés a lényeg!Ugyanezzel küzdök,de most aztán elég!Vettem Aktív Árpát,amiről közeli ismerőseim megdöbbentő módon nyilatkoztak(rostkészítmény,mind kaja helyett,mind utána hasznos)állítólag egy idő után elveszi a "kívánósságot".A C-vitamin nagyobb adagban szintén segíthet,ill. a spirulina algáról fehérjéiről mondják még ugyanezt.
A könyv azért nem jó,mert én olvasás közben szívesen rágcsálok,de a megkísértő gondolat utáni fogmosás,súlyzózgatás,rágózás(figyelemelterelés)valóban használ.Egyszerűen MEG TUDOD TENNI.

Én már évek óta egészségesen étkezem, és 50 kg-os súlyt simán tartom.
Imádok nassolni, de már nem úgy oldom meg, ahogyan régen, hanem vannak trükkjeim:pl.
--Édesítő+gyümölcs+natúrjoghurt öszekeverve, összeturmixolva.
--Kakaó: 12% zsírt.kakaópor+ tej+foly. édesítő
--Teljeskiőrlésű műzli (cukor és egyéb adalék anyag-mentes)+ tej+ kicsi méz, vagy anélkül.
--Almáspite: vékony pitetésztát gyúrni (kevés margarin, kevés cukor, és teljesk. liszt) és benne vastag almás töltelék (friss alma+folyékony édesítő+fahéj), hidd el, ha eszel belőle 3-4 szeletet, semmi bajod nem lesz!
-kevert túró: túró+foly. édesítő+mazsola+citrom leve+gyümölcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!