Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tereled el a figyelmed...

Hogy tereled el a figyelmed az ételről?

Figyelt kérdés
mer nekem nem megy szinte egy folytában tudnák enni mit csinálják??
2010. febr. 17. 13:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
válasz hobbit pl egy jó könyv mindig segít vagy menj sétálni ha nem szeretsz olvasni :D vagy ha megengedi a körülmények szerez be egy kisállatot (egy kiskutyus mindig édes )
2010. febr. 17. 15:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyél abonett kenyeret (pl.:pizzásat). Én megeszek 2 db-t és tök jól érzem magam mert olyan mintha pizzát ehettem volna :D Vagy arra gondolok, hogy mindjárt itt a nyár és előkerülnek a csini ruhák. Ha meg végképp éhen halnék, iszom egy kávét édesítővel. Csak vigyázz, mert ha teljesen üres a gyomrod, akkor gyorsan rosszul lehetsz tőle.
2010. febr. 17. 16:25
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen,a figyelemelterelés a lényeg!Ugyanezzel küzdök,de most aztán elég!Vettem Aktív Árpát,amiről közeli ismerőseim megdöbbentő módon nyilatkoztak(rostkészítmény,mind kaja helyett,mind utána hasznos)állítólag egy idő után elveszi a "kívánósságot".A C-vitamin nagyobb adagban szintén segíthet,ill. a spirulina algáról fehérjéiről mondják még ugyanezt.

A könyv azért nem jó,mert én olvasás közben szívesen rágcsálok,de a megkísértő gondolat utáni fogmosás,súlyzózgatás,rágózás(figyelemelterelés)valóban használ.Egyszerűen MEG TUDOD TENNI.

2010. febr. 17. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Én már évek óta egészségesen étkezem, és 50 kg-os súlyt simán tartom.

Imádok nassolni, de már nem úgy oldom meg, ahogyan régen, hanem vannak trükkjeim:pl.

--Édesítő+gyümölcs+natúrjoghurt öszekeverve, összeturmixolva.

--Kakaó: 12% zsírt.kakaópor+ tej+foly. édesítő

--Teljeskiőrlésű műzli (cukor és egyéb adalék anyag-mentes)+ tej+ kicsi méz, vagy anélkül.

--Almáspite: vékony pitetésztát gyúrni (kevés margarin, kevés cukor, és teljesk. liszt) és benne vastag almás töltelék (friss alma+folyékony édesítő+fahéj), hidd el, ha eszel belőle 3-4 szeletet, semmi bajod nem lesz!

-kevert túró: túró+foly. édesítő+mazsola+citrom leve+gyümölcs.

2010. febr. 17. 16:54
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek meg próbálom az elterelést :D
2010. febr. 19. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!