Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy tereled el a figyelmed...

Hogy tereled el a figyelmed az ételről?

Figyelt kérdés
mer nekem nem megy szinte egy folytában tudnák enni mit csinálják??
2010. febr. 17. 13:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

tudnÉk!!!!!

Gyenge az akaraterőd. Gondolj arra, hogy vajon ha megfenyegetne valaki, hogy fejbe lő ha zabálsz, akkor vajon zabálnál?

Amúgy meg tanulj meg táplálkozni... Napi 5-6 kis étkezés egészséges kajákból...

2010. febr. 17. 13:38
 2/15 anonim válasza:
100%
A sport sokat segit.Ugyan ezt élem most én is le tettem a cigit és jött helyette az evés,ráadásul el veszitettem a munkám így egész nap hűtő közelbe vagyok.
2010. febr. 17. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy szóval sem írta a kérdező, hogy nem tud táplálkozni meg egyéb ilyen hülyeségek. A kioktató szövegedet inkább hagyd meg a 20 kg-s csajodnak.

Kedves kérdező: gondolom fogyózol. Nos, mivel a fogyókúra lényege részben a csökkentett ételmennyiségen van, ezért egyfolytában csak arra gondolsz, hogy kaja, kaja. Csak hiszed, hogy egyfolytában enni tudnád, valójában nem, csak így érzed, mert minden gondolatod a kaja körül forog. Ugyanez amikor mondjuk vizsgázol és hiába tudod full jól az összes tételt, akkor is csak a tételek címei, az anyag és maga a vizsga jár az eszedben, mert erre fókuszálsz és szeretnéd látni az eredményt.

Programozd át az agyadat valami másra, menjél el pl. egy DM-be és vásárolj kozmetikumokat, aztán próbáld is ki magadon. Vagy menj el fodrászhoz, ott legalább 2 órákat szokott ülni az ember lánya. Esetleg kezd el a nagytakarítást, a lényeg, hogy folyamatosan csinálj valamit! Üres óráiban az emebrek (mondjuk a tv előtt ülve) akaratlanul is a kaja után nyúlnának.

2010. febr. 17. 13:58
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Valahol azt olvastam, hogy az talán segíthet, hogy amikor rájön az emberre a nassolhatnék, mosson fogat, és elmúlik.

Én egyébként úgy csinálom, hogy amikor csipegethetnékem támad vagy arra gondolok, hogy ez rengeteg combizomgyakorlatot fog jelenteni (ami nagyon fáj XD) vagy egyszerűen iszom egy teát.

2010. febr. 17. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyél olyat, ami nem hízlal és egészséges. Pl. almát, répát, uborkát.
2010. febr. 17. 14:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
én is sokat nassoltam régen. aztán elkezdtem sportolni és életmódot is váltottam. aztán azt vettem észre , hogy egyre jobban nézek ki, és akkor az már fontosabb volt mint pár perc öröm amíg mondjuk megettem egy fél tábla csokit. ha egyfolytában csak enni tudnál akkor valami hiányzik az életedből. vagy nagyon ráérsz , semmi hobbid, vagy pedig tényleg semmi önkontrollod nincs. tehát ha nem vagy éhes ne egyél, hanem menj el sétálni, állj neki olvasni, sportolni, vagy amiben örömöd leled. hidd el ha kevesebbet és egészségesebben táplálkozol, sokkal jobban fog esni az étel. én olyan finomakat és jókat eszem, viszont nem túl sokat és figyelek az alapanyagokra. naponta - kis étkezés és sport. utána már nem a kaja körül fog forogni az életed.
2010. febr. 17. 14:08
 7/15 anonim ***** válasza:
előző vagyok, bocs kimaradt , hogy 5-6 kis étkezés.
2010. febr. 17. 14:10
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy idő után rááll a gyomrom a kevesebb ételre, és nem nagyon leszek éhes, csak akkor amikor egyébként is szoktam enni. De nekem is sokat segít a sport. Főleg abban, hogy bűnözni akarok, akkor emlékeztetem magam, hogy mennyit izzadtam tegnap a taposón, akkor minek rontsam el. Általában ez segít lebeszélni magamat a kajálásról. De mondom, nálam ez csak az első pár hétben volt. Amikor nagyon nem bírtam, akkor ettem almát, két narancsot, répát és ittam egy csomó vizet. Ez bejött, eltelített. A férjem pedig, ha rájön a zabálhatnék, akkor gyorsan karonfog, és elmegyünk sétálni. Akár este 10kor is.
2010. febr. 17. 14:45
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A másodiknak igaza van.Én annyival tudnám még kiegészíteni,hogy ha ennél,akkor inkább igyál ásványvizet.Nekem be szokott jönni :)
2010. febr. 17. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
Sport,zene,olvasás,vagy bármi elfoglaltság. Ja és nagyon hatásos,ha választasz pá "etalon-ruhát"-olyanokat,amikbe szeretnél belefogyni. Mindig,mikor valami bűnözésre támad kedvem(90 naposozom)akkor előveszem a régi ruháimat,és elámulok,hogy "Te jó ég,még 3 hónapja se fértem bele ebbe a pólóba,most meg lötyög rajtam." Olyan örömérzetet jelent,hogy nem is kell elterelned a gondolataidat,elhessennek maguktól. Sok kitartást és szép eredményeket kívánok!
2010. febr. 17. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!