Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A futással a combról lejön a...

A futással a combról lejön a zsír vagy csak izom rakódik rá?

Figyelt kérdés
Kisebb combot szeretnék és nem szeretném ha plusz izom rakódna rá mert az csak nagyobbítaná! Ezt hogyan érhetném el?

2015. márc. 22. 15:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Természetesen egészségesen táplálkozok! Nem eszek hizlaló kajákat!
2015. márc. 25. 06:48
 12/22 anonim ***** válasza:
Mindig érdekes amikor egy gabonaevő és tejivó társadalomban valaki ilyet ír. :)
2015. márc. 25. 08:09
 13/22 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek kell ennyit okoskodni, valószínű hogy a kérdező is tisztában van azzal, hogy ha valaki napi 8000 kcal-t eszik akkor futás mellett is hízni fog. Ha eddig nem hízott, akkor a futástól fogyni fog, ha a táplálkozásán nem változtat. Izom is rakódni fog rá mindenképp, de a nem túl gyors, viszont hosszú futásnál ez sokkal kevésbé látványos, mint pl. a biciklizésnél, hiába pontoztátok le 0%-ra a válaszomat, ez így van.
2015. márc. 25. 10:43
 14/22 anonim ***** válasza:

hogyne. hiszen minden ember tájékozott táplálkozástudós, sport szakorvos, és mindenki mindent tud ráadásul jól

ezért nincsenek beteg emberek, túlsúlyos emberek. futóknak sem fáj a térdük, bokájuk

2015. márc. 25. 10:50
 15/22 A kérdező kommentje:
Szerintem egyáltalán nem vagyok túlsúlyos! Kb 163 cm vagyok és 49-50 kg ! Ezt szeretném levinni 45-46-ra!
2015. márc. 25. 15:04
 16/22 anonim ***** válasza:

szerintem nem is írta senki, hogy túlsúlyos vagy.

csak az emberek hozzáértése volt kritizálva.

de ezt is úgy értettem, hogy tiszteletben tartom mindenkinek a maga dolga mivel teszi tönkre magát, hogyan eddz, mit eszik, miben hisz!

2015. márc. 25. 15:24
 17/22 anonim válasza:
És ki mondta, hogy a futóknak nem fájhat a térdük, bokájuk, stb? Ennek már megint semmi köze a kérdéshez, csak osztod az észt fölöslegesen és úgy teszel mintha nagyon értenél a dologhoz.
2015. márc. 25. 16:23
 18/22 anonim ***** válasza:

Én értek a dologhoz, ezért nem is ajánlom egy emberemnek sem a futást. Vagy aki fut, nálam az is tudja, hogy csupán kiegészítő edzés és önmagában nem edzés.

Illetve az én embereim azt is tudják, hogy nincs helyi fogyás, a fogyás nem a mozgáson múlik ésatöbbi ésatöbbi. De persze senkinek sem kell egyetértenie velem, én sem tartom jónak azt, ha csak azért elfogadják valakinek a véleményét mert úgymond szakember. Tévhitben élő orvosok, edzők, dietetikusok meg mindenféle káros információkat szóró emberek vannak, amolyan megmondóemberek. Emiatt én egy ideje nem várom el senkitől, hogy higgyen nekem :) Max. elmondom a véleményemet, figyelmeztetem erre-arra ha valaki kérdez..

2015. márc. 25. 16:30
 19/22 anonim válasza:

végre egy építő jellegű válasz.

a futás mellé más edzéssel egyetértek

2015. márc. 25. 19:49
 20/22 anonim ***** válasza:

Nos én rendszeresen futok (jó időben terepen, rossz időben futópadon enyhe lejtmenetben) és kerékpározom emellett edzek rendszeresen. Igyekszem figyelni a táplálkozásomra is. Lejön a zsír a combról, meg persze mindenhonnan. Gondolom a kérdező attól fél, hogy a zsír marad, vagy az izmosodástól csak még vastagabb lesz a combja. Na ez az amitől nem kell félni.

Nekem a futástól a vádlim lett izmosabb vagy inkább mondjuk úgy, hogy kicsit tónusosabb, de az is csak akkor látszik, ha ráfeszítek. A combom is kicsit izmosabb lett, de mivel guggolást is csinálok rendszeresen (súllyal) nem írhatom azt, hogy csak a futástól lett olyan, amilyen. Viszont nem lett vastagabb. Ettől nem kell tartani, főleg egy nőnek.

Szóval fuss nyugodtan nem lesz vastag tőle a combod. Csak maximum formásabb.

2015. márc. 27. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!