A futással a combról lejön a zsír vagy csak izom rakódik rá?
hogyne. hiszen minden ember tájékozott táplálkozástudós, sport szakorvos, és mindenki mindent tud ráadásul jól
ezért nincsenek beteg emberek, túlsúlyos emberek. futóknak sem fáj a térdük, bokájuk
szerintem nem is írta senki, hogy túlsúlyos vagy.
csak az emberek hozzáértése volt kritizálva.
de ezt is úgy értettem, hogy tiszteletben tartom mindenkinek a maga dolga mivel teszi tönkre magát, hogyan eddz, mit eszik, miben hisz!
Én értek a dologhoz, ezért nem is ajánlom egy emberemnek sem a futást. Vagy aki fut, nálam az is tudja, hogy csupán kiegészítő edzés és önmagában nem edzés.
Illetve az én embereim azt is tudják, hogy nincs helyi fogyás, a fogyás nem a mozgáson múlik ésatöbbi ésatöbbi. De persze senkinek sem kell egyetértenie velem, én sem tartom jónak azt, ha csak azért elfogadják valakinek a véleményét mert úgymond szakember. Tévhitben élő orvosok, edzők, dietetikusok meg mindenféle káros információkat szóró emberek vannak, amolyan megmondóemberek. Emiatt én egy ideje nem várom el senkitől, hogy higgyen nekem :) Max. elmondom a véleményemet, figyelmeztetem erre-arra ha valaki kérdez..
végre egy építő jellegű válasz.
a futás mellé más edzéssel egyetértek
Nos én rendszeresen futok (jó időben terepen, rossz időben futópadon enyhe lejtmenetben) és kerékpározom emellett edzek rendszeresen. Igyekszem figyelni a táplálkozásomra is. Lejön a zsír a combról, meg persze mindenhonnan. Gondolom a kérdező attól fél, hogy a zsír marad, vagy az izmosodástól csak még vastagabb lesz a combja. Na ez az amitől nem kell félni.
Nekem a futástól a vádlim lett izmosabb vagy inkább mondjuk úgy, hogy kicsit tónusosabb, de az is csak akkor látszik, ha ráfeszítek. A combom is kicsit izmosabb lett, de mivel guggolást is csinálok rendszeresen (súllyal) nem írhatom azt, hogy csak a futástól lett olyan, amilyen. Viszont nem lett vastagabb. Ettől nem kell tartani, főleg egy nőnek.
Szóval fuss nyugodtan nem lesz vastag tőle a combod. Csak maximum formásabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!