Jó ez az étrend és edzés fogyáshoz? L
173 cm 56 kg vagyok de elég zsíros.
Erre az étrendre gondoltam.
Reggeli: 50g zabpehely vízzel kásává főzve, kis édesítővel, 5g lenmaggal, 100g gyümölccsel VAGY 3-4 extrudált kenyér sovány felvágottal zsírszegély sajttal paradicsommal.
Tízórai: 150g zsírszegény joghurt pici éfesítővel VAGY kakaó 0,1-es tejből keserű kakaóból (10g) édesítővel.
Ebéd: 200g csirkemell 200g (főzött) barnarizzsel VAGY zöldségekkel.
Uzsi: 20g sótlan földimogyoró
Vacsora: 125g zsírszegény vagy félzsíros túró 150g zsírszegény joghurttal összekeverve kis édesítőszerrel, 5g lenmaggal, vanília aromával vagy kakaóporral (10g)
Az edzés pedig a következő lenne.
Heti öt alkalommal reggeli 30 perces futás és heti 4 alkalommal erősítő köredzés. A köredzés általában 45-60 perces és elég kemény. (Fekvőtámasz, planking, guggolás, hasprés) sok gyakorlattal.
Mit gondoltok? L
Nem vagyok dietetikus, de a földimogyoró az egyik leghízlalóbb rágcsa.
A zsírszegény túró és a zsírszegény joghurt lehet, hogy névben zsírszegény, de negyvenszer annyi cucc van benne, mint mondjuk egy sonkás salátatálban.
azért kalóriában nagyon nem mindegy,hogy zöldséggel eszed az a húst vagy zöldséggel.
egyébként meg az ebédet oszd ketté,sok ez így egybe.
a tejtermékeket-sz/ar cukros allergén joghurtok,túró-meg cseréld le tojásra.
a zabhoz kellene proteinpor és ne tegyél bele mást.
és mit gondolok?
alapjaiban hibás tervezet ez egy skinnyfatnek.
neked tömegnövelő étrend kellene,hogy tudj izomzatban formában fejlődni,és amikor ez megvan utána kell diétázni.
Én így dobnám össze:
reggeli zab még oké is, de nincs mellette fehérje, oda bedobnék 100gr csirkét,
tízórai: túró nem igazán jó, mert lassan felszívódó fehérje, inkább egyél meg 3 fött tojást zöldséggel
ebéd: 100g csirkemell+ (nyersen) 50gr barnarizs, főve nem tudom mennyi, sose mértem ide se ártana egy kis zöldség
uzsi jó
vacsi jó
edzés: 2 köredzést felváltanék 2 súlyzós edzésre, egyik nap alsó test, másik nap felsőtest
Ez saját vélemény
a szója rosszabb,mint a tej.
még az álltenyésztésben is limitálva van,hogy mennyi adható belőle a haszonállatoknak,úgyhogy ilyet véletlenül se.
tojásproteinport vegyél.
*hűha vmit nagyon elírtam.
szóval kalóriában nem mindegy,hogy 200g rizs,vagy 200g zöldség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!