Ha egesz nap nem eszem csak "falatozok" akkor mennyi ido alatt mennek le a kilok megint?
Igazabol en 2012 nyaran 70 kilorol 2013 marciusaig lefogytam 49-50 kilora.
De az durva volt
Nem ettem szinte semmit egesz nap max tejet muzlivel.
De csodas alakom volt. Rettenetesen formas lett
De azota elkezdtem zabalni es 68-ra hiztam vissza.
Nem a joji hulyeseg miatt mert ilyen nincs szerintem... hanem mert tenyleg zabaltam.
2 evig tartottam a sulyom pedig akkor is ettem mar rendesen. Viszont ebben az egy evben elkezdtem zabalni es felkuszott.
Ha megint megcsinalom azt akkor ugyanugy fel ev alatt fogyok le 50-re kb?
18/L
Elvileg igen.
Hogy ez neked tényleg jó-e, így, azt azért gondold át.
Az evésnek azért funkciója is van, azért nem csipegetnek az emberek müzlit tejjel, mert lehet, hogy ha ebből keveset esznek akkor 18 évesen még fogynak.. csak éppen alig van benne tápanyag, a tej pont a zsírosodást segíti sőt, a ráksejtek növekedését is, a müzli szénhidrát be a zsírdepóba.
Közben szükség lenne minőségi fehérjére, zsírokra, vitaminokra, hasznosítható ásványi anyagokra. Na emiatt eszik elvileg egy ember, ételt (zöldségeket, húst-belsőségeket, némi gyümölcsöt vagy gluténmentes szénhidrátot pl. rizst, ha olyan étrendet követ..)
Ugyanígy voltam! Napi kb. 5-600 kalóriával lementem 47-48-ra, és szerintem (más szerint is) nagyon jól néztem ki. Csak sajnos ezt hosszútávon nem tudtam tartani. Most 51-52 kiló vagyok, és utálom. :( Érdekes módon viszont most már nem tudok koplalással sem fogyni annyira... Egyesek szerint már "öreg" vagyok, és azért. :(
29/N
Anyagcsere szempontjából 29 évesen, de 18 évesen is lehet 'öreg' egy ember. Nagyon alávágunk a szervezetünknek, persze hogy van aki 50-60 éves korában is jól működik, de ez nagyon egyénileg változó igazából. És van aki már serdülőként hormonzavarokat szed össze, nem önhibája miatt.
De én azt mondom mindig, tehettek ellene, ha nektek fontos! :)
"Nem a joji hulyeseg miatt mert ilyen nincs szerintem... hanem mert tenyleg zabaltam."
Attól, hogy nem hiszel benne, még létezik a jelenség, a saját bőrödön is tapasztalhattad.
Mit gondolsz, mégis miért kezdtél sokat enni? Miért vannak falásrohamaid? Azért, mert koplalással sanyargattad a szervezeted, ami miatt most mindenképpen tápanyagot akar, s rengeteget raktározni.
Én azt látom, hogy erről beszélni amúgy értelmetlen.
A jojó effektust rá lehet húzni arra is, hogy ha valaki 18 évesen lefogyott ('koplalással' vagy mindegy is mivel) aztán 36 évesen elhízik, akkor => jojó..
Mindegy, célszerű úgy enni, hogy az biztosítsa számunkra az elvárt testi működést.. egészségi szintet és testalkatot (zsírosságot).
Kb. ennyi az evés téma, szerintem túl van ragozva picit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!