Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Leszoktam a cigiről, rám jött...

Leszoktam a cigiről, rám jött 8 kiló. Mivel körte alkat vagyok, egy az egyben a fenekemre és a combomra ment. Ha a lent leírt dolgot csinálom mennyi idő alatt lehet változáás?

Figyelt kérdés
Ha minden nap reggel 20 percet rubint rékázok, heti 3x eljárok spinningre (+Kelen zsírégető gél+neoprém naci), és a 3órás diétát csinálom, mennyi idő alatt lehet változás?Ja, és persze 3 liter víz, meg zöld tea megvan minden nap. És néha tekercselek is.
2010. febr. 16. 15:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elöző vagyok az életmódváltás nem drágább ételeket jelenti hanem egészségesebbeket, pl zabpehely spáros 150ft és mennyivel egészségesebb mint a szalámik, sajtok, saláta már kapható 280 ft is egy félkilós zacskóval a csülök meg a kolbász meg atészta mennyivel drágább? Joghurt a csökkentett zsírtartalmú ugyanannyi mint a cukros zsíros,kenyér a barna rozsos nem drágább mint a fehér. És még sorolhatnám az életmódváltás nem azt jelenti hogy csak lazacot és friss epret ehetsz most télen. De azt igen, hogy tudatosan vásárolsz és meg nézed mit tartalmaz amit megveszel és megeszel.
2010. febr. 16. 18:07
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen én is próbálok zöldségeket, gyümölcsöket enni, de lehet hogy akkor megpróbálom hogy mást eszek. Ha neked bejött, lehet nekem is sikerül. :)
2010. febr. 17. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!