Eredményes lesz így?
Figyelt kérdés
20kg feleslegnél napi 1000-1500kalóriabevitel...ami zöldségeken,tojáson, sovány húsokon alapszik....kizárva minden pékárú,tészták,rizs,burgonya édesség stb. ...inni is csak víz és zöldtea engedélyezve magamnak :))) mikorra várható kb. eredmény ha nincs meg a sport mellé??? mennyi idő alatt tud lemenni ez a felesleg?2015. márc. 16. 20:38
1/4 anonim válasza:
Adatok nélkül én már nem merek mit mondani. Nem mindegy, hogy mégis mit takar az a 20 kg felesleg. Ma volt itt egy 44 kg-s leányzó aki szerint rajta a 164 cm-hez 10 kg felesleg volt....
Szóval magasságod, testsúlyod?
2/4 A kérdező kommentje:
:)) 170/85
2015. márc. 16. 21:19
3/4 anonim válasza:
Értem, köszi :) Szerintem eredményes lesz, de igyekezz inkább 1200-1500 között enni. Az egészséges, tartós fogyás pedig heti maximum 0,5 kg, mivel nincs extrém túlsúlyod. Az elején persze gyorsabb, tehát az első 3-5 kg gyorsan le fog esni, de ne ess kétségbe ha lelassul a fogyásod, csak így tovább!
4/4 anonim válasza:
Azért a sport eléggé szükséges lenne. Bár ismerek olyan lányt, aki leadott 20 kilót egészséges étrenddel és nagyon minimális mozgással, de azért rajta látszik is, hogy nem sportolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!