Egy hete rendszeres etkezest folytatok es mar fogytam is de ma este nagyon bekajaltam. Akkor most mennyit hizok?
Figyelt kérdés
Megettem 3tabla csokit es ket adag rizst ket szelet kenyerrel meg egy rantott hust.Most nagyon elhizom?
Hany kilo ragad ram??Most mit tegyek? :((
2008. aug. 25. 19:12
1/8 anonim válasza:
Ettől még nem hízol sokat - de 2 hétre leállt a fogyásod. Kezdheted elölről a fogyókúrát.
2/8 anonim válasza:
semmit. ma már ne egyél, holnaptól ismét egyél rendesen, és esetleg sportolj egy kicsit többet.
3/8 anonim válasza:
hallod, legalább 20 kilót fogsz hízni, és egész életedre dagadt maradsz!
ez most egy vicc, ugye?
komolyan mondom nem hiszem el, hogy vannak ennyire sötét emberek!!!
4/8 anonim válasza:
Téved az előző! Huszonegyet fogsz hízni!
5/8 A kérdező kommentje:
Tudtam,hogy lesznek blamáló válaszok is :( amugy koszonom a nem lehordo valaszokat!
2008. aug. 25. 21:03
6/8 anonim válasza:
a 2. vagyok... ne keseredj, mindenkivel megesik az ilyen, főleg az elején... de azért próbálkozz, h ne forduljon ilyen elő többé... majd ha átáll a szervezeted, valszeg nem is fogod annyira kívánni ezeket a dolgokat... sok sikert!:)
7/8 anonim válasza:
Én is gyanítom, hogy ez kamu kérdés.
Nemhiszem el ,hogy ekkora baromállat létezik a földön.
8/8 A kérdező kommentje:
na jo a kerdes hujen volt megfogalmazva de arra akarok kijukadni hogyha bezabaltam akkor ragad ram ebbol felesleg vagy sem?
2008. aug. 26. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!