Hogyan tudnám az étvágyamat csökkenteni?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni, de még szoptatok ezért nem szedhetek semmiféle csodagyógyszert. Hogyan tudnám ezek nélkül valahogy az étvágyamat csökkenteni, mert az a baj hogy imádok enni. Ha nem ennék, tudnék fogyni egy pár kilót.2010. febr. 15. 21:49
1/9 anonim válasza:
nezz japan thriller filmeket. garantalom, hogy elmegy az etvagyad:)
2/9 anonim válasza:
Ne haragudj de nem szoptatás alatt kell fogyni! Még most regenerálódik és szokik hozzá az új dolgokhoz a tested. Bőven elég lesz fogynod ha már nem szoptatsz!! Kár, hogy a hiúság már a fiatal anyukákat is eléri!
3/9 anonim válasza:
rengeteg víz:) Akupresszúra, akupunktúra :D
4/9 anonim válasza:
magas rosttartalmú ételek, esetleg korpatabletta+ rengeteg folyadék.
5/9 anonim válasza:
Szoptatás alatt ne fogyoz amúgy a szoptatás alatt tulajdonképpen a felszedett kilókból táplálod a kicsit, nem tudom hogy fogalmazam de ilyenkor természetes uton vesztesz a súlyodból. Vigyáz magadra és a kicsire egyél sok nyers zöldséget, gyümit sok citrus félét. Halat fehér húsikat, ilyesmiből ehetsz amenyit akkarsz. Csodaszereket sose éri meg szedni, a gyerek mellet úgyse jutt rá pénz, vegyél normál kajákat inkább és akkor a gyerek is ebbe fogg belenőni.
6/9 A kérdező kommentje:
18 hónapja szoptatok, és hogy a szoptatástól fogyni lehet az csak és kizárólag alkati kérdés. Én nem ebbe a katergóriába tartozom sajnos. És azt hiszem a hiúsági kérdést is ezzel kilőttem, mert azt hiszem aki 18 hónapig nem igen foglalkozott az alakjával nem mondhatni hiúnak (ezt a 2. kedves válaszolónak ajánlom) nem kioktatásra van szükségem hanem tanácsra. Amúgy köszi a válaszokat.
2010. febr. 16. 14:31
7/9 anonim válasza:
mar mert ne lehetne gyerek mellett csodaszerekre penz?
na, de a kerdezonek, en speciel nem tudom az etvagyam csokkenteni, legalabbis nincs ra kenyelmes megoldas. Akaratero. Ennyi....ez kell mindenhez, cigi letetele, fogyas, stb. En is imaaaaaaadok enni, imadom az izeket, a kulonleges eteleket, tiszta orgazmus:)
szoptatas utan probalj beiktatni egy kis sportot. Bar ez baba mellett kalandos lesz...sok sikert:)
8/9 anonim válasza:
Adipex Retard étvágycsökkentő gyógyszer. Igen hatásos, de sok a mellékhatás, elég kockázatos..Ha gondolod nézz utána:)
9/9 anonim válasza:
Igyál sok vizet! Napi 1,5-2 l a minimum! Ha éhesnek érzed Magad, először igyál meg egy nagy pohár vizet. Ha ezután nem érzed Magad éhesnek, akkor valójában szomjas voltál. Ha ennek ellenére is morog a gyomrod, akkor egyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!