Mit tegyek, ha hájas és izmos is vagyok egyben?
Nagyon vastagok a combjaim,ezért elkezdtem a Rubint Réka Add önmagad-ra tornázni,de úgy vettem észre,mintha csak még vastagabb lenne a combom.Sajnos anyukám révén vastag csontokat örököltem,szóval sose lesz modell vékonyságú combom,de izmos is,szóval ha térdemnél belül is elég kemény,meg a térdem fölött a combomnál van ilyen "kiugró rész",remélem értitek mire gondolok:D Na szóval ott is elég vastag és izmos,de a belső combom,meg hátul,fenekem is hájas.Szerintetek jó lesz a lábamra a R.Réka féle torna,ha vékonyítani szeretném,vagy inkább válasszak mást?Futás jó lenne rá?Nem akarok férfi lábat,így is elég vastag:(
16L

Minek? Nézd meg a férjét, a Sóbertet, évek óta nyomja, erre a múltkor bemegy hozzá egy behajtó, ad neki egy pofont, ez meg elájul.
Ha ez a hatás, inkább nyomjad a jó kis pörkőtet meg a szalonnát!

Pont ugyan így vagyok mint te!! 1,5 éve tornázok,futok,jól eszek és mégis.........Tiszta izmos vagyok a fenekem is az,de a belső combomnál,meg a hátsó combomon meg a fenekem hát hájas!!!!!
Én sem értem miért:S

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!