Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kcal szegény de egyben "laktat...

Kcal szegény de egyben "laktató" ételek/kaják? Tippek?

Figyelt kérdés
Akármi lehet az! Ostyák, főtt hami, akármi más, amiről tudtok, hogy kevés benne a kcal, de viszont normális adagot is be lehet belőle vágni! :)
2011. aug. 19. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
pufirizs
2011. aug. 19. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:
93%

huu rengeteg ilyen étel van főleg most nyáron, kisérletezni kell, de leírok egy párat én miket szoktam főzni, nagyon finomak és tényleg jól laksz velük, és nem is fogsz hízni

rakott karfiol(csinálhatod darált csirkemellel, pulykahússal vagy sovány darálthússal is) rizs-lehet barnarizs is, de zabpehellyel is finom, én már próbáltam amikor nem volt itthon rizs és finom) tejföl helyett joghurt mehet+sok finom zöldfűszer+tetejére sovány reszelt mozzarella sajt és rá még paradicsom és hagymakarikák-nagyon nagyon finom)

rakott cukkini/tök- kikaparod a cukkini belsejét, darálthússal, rizzsel, 1 tojással és fűszerekkel összekevered majd visszatöltöt, ugyanígy reszelt mozzarella sajt+paradicsom, hagymakarikák-nagyon finom édes ízű lesz vagy csinálhatod hogy fűszeres túróval megtöltöd, vagy különféle zöldségekkel, sajttal, hallal

paradicsom, hagyma, krumpli, gomba, paprikát ugyanígy tudod tölteni

zöldfűszeres túrókrém zöldségekkel+korpás kenyér

túrókrém-kis méz, túrót kikevered 1-2 ek kefírrel vagy joghurttal és valamilyen gyümölcs(barack, alma-fahéj, szilva) ezek a legfinomabbak:)

tojáskrém-főtt tojás+mustármah+1-2ek kefír v joghurt+fűszerek-ezeket összekevered majd kenyérre kened és zöldségekkel megeszed

tonhal/csirke/tojássaláta+zöldség+párolt rizs

tojásos sült rizs+zöldség(nyers vagy párolt)

főzelékek(főleg most a spenót, sóska, tök) hozzá pörkölt vagy főtt tojás, roston, párolva hús/hal

paradicsomos káposztafőzelék+hozzá zöldségfasírt sütőben (annyi hogy répát/céklát/káposztát reszelsz le és tojással fűszerekkel és kis rizzsel dolgozod össze, ez akkor jó ha nincs itthon hús)

lecsó cukkinivel rizzsel vagy tarhonyával

barackot/almát/körtét fahéjas-mézes túróval töltesz és kb 10 percig sütöd-nagyon jó nasinak

joghurtot+kis mézet és valamilyen gyümölcsöt összeturmixolsz be a fagyóba másnapra gyümölcsös fagyi:)

joghurt gyümölccsel

bazsalikomos-fűszeres paradicsomleves reszel sovány mozzarellával

zöldséglevesek

gyümölcsleves

paradicsomos húsgombóc+mártás+főtt krumpli

zabpehely+tej/joghurt+gyümölcs

dinnye

omlett zöldségekkel-1-2tk olivaolajon

2011. aug. 19. 08:48
 3/7 anonim ***** válasza:
húúúú kajak megéheztem!! ment a lájk :D
2011. aug. 19. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem a brokkoli leturmixolva csirkével abba a vízbe amibe főtt..:D:D
2011. aug. 19. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
de teljesen korrekt: csirke hús, még ha gazdag lennék sem találnék jobbat. brokkoli: alacsony E tartalom, rostok, antioxidánsok.. príma!
2011. aug. 19. 11:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Fúúú nagyon köszönöm a konkrét ötleteket,és a megerősítéseket is! Amúgyis kb 1 éve jöttem rá,hogy brokkoli fanatikus vagyok, élek halok érte. És abból a listából van mit válogatni, csupa finomság! :)

Köszönöm szépen!

2011. aug. 20. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
zabkása is nagyon finom még magába is,de ha úgy nem akkor édesítő és cukormentes kakópor:D de csak reggel:)
2011. aug. 24. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!