Mennyit kell még fogynom, a hájas hátamra milyen tornát javasoltok? (képek)
Figyelt kérdés
Persze ilyen rövid nadrágot csak itthon hordok, nem rémísztgetem az embereket az utcán. :D
2011. júl. 20. 11:38
1/7 anonim válasza:
ha meg vagy elégedve a mostani méreteiddel akkor nem fogyni kell hanem sportolni. ha ez az én alakom lenne én egy 10-est biztos le szeretnék adni (de ez én vagyok)
3/7 anonim válasza:
Sportolj, és kb. még 3-5 kilót fogyj. És vegyél egy szexibb melltartót, ami méretben jó, mert ez láthatóan túl nagy körméretben.
4/7 anonim válasza:
Bocsi az offért de ezt a melltartót dobd ki mert borzalmas. :)
5/7 anonim válasza:
Engem megleptél, mert annak ellenére hogy nem vagy vékony még is jó alakod van. Tőlem ilyet ritkán hallani pedig, mert én nagy edzés és vékonyság párti vagyok
21L
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy-ahogy tartom az update-t. Eddig (ősz óta) naponta 1x tornáztam 20 percet Rékára, az elmúlt két hétben meg naponta 2x ugyanennyit. Azóta egy kicsit valóban nagy lett körben ez a melltartóm, de nem tudom mi a borzalmas benne. Nagyon kényelmes, szereti a bőröm, és sehol nem buggyan ki belőle a mellem.
2011. júl. 20. 13:44
7/7 A kérdező kommentje:
161 cm magas vagyok és 61 kiló. 31 éves.
2011. júl. 20. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!