Hogyan fogyhatnek le 3 honap alatt 9 kilot? Az eskuvom lesz majusban.

Van ezzel egy kis gáz. Az esküvőd ugyan májusban lesz, de ruhát most kell választanod. Azt pedig a mostani alakodra fogod próbálni.
Persze te tudod, de szerintem nem érdemes nekiindulni fogyózni most, az esküvő alkalmából. Minden esküvős cikk-fórum-stb ezt tanáécsolja, és mivel mögöttem van már az esküvőm, én is ezt mondhatom. Pedig én is megpróbáltam fogyózni, de csak annyit értem el, hogy gyengébb lettem. Esküvőszervezés mellett nem sok idő maradt edzésre...
Egy jó ruha viszont ápol és eltakar. Én 10 kilóval kevesebbnek néztem ki benne, pedig nem is fűzős volt. :-)

Nekem nem kell fogynom, ennek ellenére fogalmam sincs, hogy bírom ki benne az esküvőt. Az enyém is fűzős meg merevítős, nagyon kényelmetlen. Ülni sem fogok tudni, nemhogy enni...
Egyébként szerintem egy saláta-hús diétával 6 kiló reális májusig.

Szerintem ha direkt kisebb ruhát választottál, akkor mindenképp figyelj oda az étkezésre, s legalább 5 kiló menjen le. Azért arra is számíts, hogy a stressz is le fog vinni valamennyi kilót.
Mozgás, cukros üdítők kerülése (helyette ásványvíz), nasizás nélkül. De ha arra figyelsz, hogy csak akkor egyél, amikor éhes vagy és ha éhes vagy se edd degeszre magad, kerüld a fehér kenyeret és a szénhidrátot, akkor már sokat tettél a célért.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!