Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnek le 3 honap...

Hogyan fogyhatnek le 3 honap alatt 9 kilot? Az eskuvom lesz majusban.

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Sportolj minél többet, a futás és az úszás nagyon jó. Esetleg spinning, ha ezek nem tetszenek. És ne egyél este 6 után semmit. Nasi kizárva, csoki kizárva, vacsira sali, kenyér és a többi szénhidrát felejtős.
2010. febr. 15. 15:32
 2/7 A kérdező kommentje:
azt hiszem a futas a legjobb nekem, meg neha az uszast is megprobalom!
2010. febr. 15. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
3hónap alatt a 9 kiló teljesen reális.Ahogy az előttem postoló is írta sok sok mozgás, kevés szénhidrát, sok zöldség meg a sovány húsok is mehetnek, de NE éhezz mert akkor belassul az anyagcsere és megáll a fogyás.
2010. febr. 15. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Van ezzel egy kis gáz. Az esküvőd ugyan májusban lesz, de ruhát most kell választanod. Azt pedig a mostani alakodra fogod próbálni.

Persze te tudod, de szerintem nem érdemes nekiindulni fogyózni most, az esküvő alkalmából. Minden esküvős cikk-fórum-stb ezt tanáécsolja, és mivel mögöttem van már az esküvőm, én is ezt mondhatom. Pedig én is megpróbáltam fogyózni, de csak annyit értem el, hogy gyengébb lettem. Esküvőszervezés mellett nem sok idő maradt edzésre...

Egy jó ruha viszont ápol és eltakar. Én 10 kilóval kevesebbnek néztem ki benne, pedig nem is fűzős volt. :-)

2010. febr. 15. 16:48
 5/7 A kérdező kommentje:
A ruhat mar kivalasztottam, de a kolcsonzos azt mondta ha nem fogyok 5 kilot akkor nem birom ki az eskuvot. A ruha fuzos es nagyon csinosit de a tokamat meg a karomon a felesleget is szeretnem eltuntetni. Koszonom a valaszokat!
2010. febr. 15. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem nem kell fogynom, ennek ellenére fogalmam sincs, hogy bírom ki benne az esküvőt. Az enyém is fűzős meg merevítős, nagyon kényelmetlen. Ülni sem fogok tudni, nemhogy enni...

Egyébként szerintem egy saláta-hús diétával 6 kiló reális májusig.

2010. febr. 15. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha direkt kisebb ruhát választottál, akkor mindenképp figyelj oda az étkezésre, s legalább 5 kiló menjen le. Azért arra is számíts, hogy a stressz is le fog vinni valamennyi kilót.

Mozgás, cukros üdítők kerülése (helyette ásványvíz), nasizás nélkül. De ha arra figyelsz, hogy csak akkor egyél, amikor éhes vagy és ha éhes vagy se edd degeszre magad, kerüld a fehér kenyeret és a szénhidrátot, akkor már sokat tettél a célért.

Sok boldogságot!

2010. febr. 16. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!