Mennyi idő alatt lesz egy ilyen lányból ilyen?
sok dolog függvénye,de ha minden jól megy és van hozzáértés,szóval rendes étrend van és edzés,akkor 1 év.
ha pedig eltéved és divatétrendekkel,meg 30 napos guggoló edzésekkel bohóckodik,akkor nem tudja elérni.
Azért ez nem drasztikus kövérség, de egy jelentős fogyáshoz azért kell legalább fél év, ami még egészségesnek nevezhető.
Én igaz fiú vagyok, de nekem picivel több mint 1 évembe telt mire letudtam fogyni egy bizonyos szinten. Nagyon kövér voltam, brutálisan néztem ki, mégis 30 kilót dobtam le, és most már inkább mackós vagyok mint kövér. Persze van még rajtam felesleg bőven, de egyenlőre nem fogyok tovább pár hónapi, sok dolgom van sajnos, energiám meg időm sincs újra mozogni. Meg persze sokan mondják hogy nem kellene tovább fogynom.
De lényegében én nagyon sokat dolgoztam mire lebírtam dobni magamról a felesleget, rengeteg blogot, egyéb web oldalt böngésztem át a neten hogy jó edzésmódszert találjak, mert nálam midnenki mondta hogy legnagyobb problémám a mozgáshiány és a sok nassolás volt. Ezeken kellett változtatnom és végül összejött. De ehhez kell nagyon sok akaraterő és végtelen sok kitartás meg türelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!