Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Epediétával lehet fogyni?

Epediétával lehet fogyni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 14:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2010. febr. 14. 14:20
 2/10 anonim ***** válasza:
33%
Nem. Miért lehetne?
2010. febr. 15. 09:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Most akkor igen vagy nem?
2010. febr. 15. 17:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Epediéta azt jelenti h nem ehetsz egyes élelmiszereket,illetve csak pürésítve,vannak fűszerek amiket nem használhasz stb kérdés h ezek helyett mit eszel ha azokat olyanokkal helyettesíted ami hízlal mint az anyosom akkor még hízol is.Pl ő nem ehet káposztát,babot stb helyette eszik fél kg rizst,vagy rántotthús tilos helyette eszik egy egész grillcsirkét és mindig ezt hallgatjuk h ő milyen beteg és mennyi mindent nem ehet és nem érti miért kövér.Szóval sztem sem fogyaszt önmagában ez csak ha oda figyelsz összeségében h mit eszel,
2010. febr. 18. 18:57
 5/10 anonim ***** válasza:
ennyi hülyeséget atyaúristen. diétás módszerekkel tengert lehetne fakasztani. kár hogy a 98% uk kamu. de csináld csak
2010. febr. 18. 19:00
 6/10 A kérdező kommentje:
csinálom mert muszáj csinálnom
2010. febr. 18. 19:07
 7/10 anonim ***** válasza:
18.57-es vagyok ha muszály az más de tényleg figyelj oda mit mivel helyettesítesz,lehet venni epediétára könyveket vagy googlon is találsz recepteket,nem lesz könnyü de kitartás.
2010. febr. 18. 19:12
 8/10 anonim ***** válasza:

19:00 vagyok

ha muszáj az valóban más helyzet. utána néztem kicsit mi ez valójában. igazából amit te ehetsz, az teljesen rendbe van a diétához. még azt is előírják hogy sokszor keveset egyél ami alapból is ajánlott de kevesen tartják be természetesen. viszont ásványvizet nem ihatsz azt olvastam. vagy csak szénsavasat nem? ezt érdekesnek találom de nyilván ezt el kell fogadni ha kímélni kell az epét

2010. febr. 18. 22:39
 9/10 A kérdező kommentje:
szénsavasat egyáltalán nem ihatok, nem is ittam már november óta. Édességet mint a csoki, nyalóka, cukrászsütemények egyáltalán nem eszek, maximum vizes piskótát meg ilyesmit, de azokat meg nem kívánom. zsírosat nem ehetek, kávét, erős teát nem ihatok...stb.
2010. febr. 19. 05:46
 10/10 anonim ***** válasza:

de viszont a legjobb minőségű kaják mehetnek ahogy nézem.

csirke rizs rosttartalmú zöldségek sovány tejtermékek stb.

egy diéta alatt pont ilyeneket kell enni. a bevitt mennyiséggel kell játszani. a lényeg hogy fehérjedúsan táplálkozz a szénhidrátot pedig aszerint lődd be mennyire vagy hízékony. és akkor fogyás lesz az eredménye. jah és a 6-8 étkezés/nap sem hülyeség tudom nehéz rászokni, de érdemes hidd el.

2010. febr. 19. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!