Én aztán tényleg nem éheztetem a szervezetem. :D Ez így tényleg sok reggelire?
Figyelt kérdés
Nekem a reggeli nagyon fontos,anélkül be sem "indulok".
Reggelire eszem a legtöbbet!
2 db sima zsömle
+light vaj
4 szelet csirkemell sonka
400 g-os Jogobella joghurt (400 kcal!!)+ vmi öntet
kis csoki (136 kcal)
Így összesen nem tudom hány kalória, de már a joghurt 400, szóval .. :D
Elsősorban edzéssel formásítom magam, tényleg csak formásodnom kell, hisz súlyban jól érzem magam.
166/ 54 kg
Nagyon változtatnom kéne, úgy gyorsabban tudnék fejlődni? (már kb. 5 hónapja járok edzőterembe)
2015. márc. 4. 10:22
11/22 anonim válasza:
Ja,és ha szerinted se tejterméket,se gyümölcsöt nem lehet enni,akkor szabad kérdezni,hogy mit lehet?Úgy,ha valaki nem akar teljeskiörlésű dolgokat enni,mert kevés ch-s diétát csinál?!Ok,tojást,esetleg zöldséget hozzá.Az viszont nagyon unalmas mindig.
12/22 anonim válasza:
Ja,ès kérdező!Elmegy a reggelid,csak a csokit vedd ki belőle mindenképp!
13/22 anonim válasza:
Kedves nemhozzáértő! Pontosan az inzulin miatt kell reggel, illetve a délelőtt folyamán fogyasztani gyümölcsöt, és semmiképp sem délután!!!! Reggel a máj glikogénszintje alacsony, ezáltal lecsökken a szervezet energiszintje és ilyenkor azt kezdi el lebontani ami a legkönnyebben felhasználható, tehát az IZMOT!!! Ezért ajánlatos délelőtt cukrot bevinni hogy energiaforrással lásd el a tested. A gyümölcscukor a rendes cukorral ellentétben nem kerül rögtön a véráramba.
14/22 anonim válasza:
Ebből adódik az, hogy hosszabb távú energiát biztosít. Délután már a máj glikogénszintje emelkedik és a gyümölcscukrot zsírrá alakítja át... de hallgatom miért jobb szerinted délután fogyasztani a gyümölcsöt? (ezt a kérdést még leírni is fájt, mert ilyen marhaságot még sohasem hallottam, hogy az inzulintermelődés miatt nem lehet reggel enni a gyümölcsöt)
15/22 A kérdező kommentje:
Csokit nem mindig eszem, tenyleg csak néha :)
Én akkor eszem gyümölcsöt, amikor megkivanom, de akkor majd próbálom reggel fogyasztani :)
2015. márc. 4. 16:29
16/22 anonim válasza:
Kedves "hozzáértő"!
HA gondolod egy sor dietetikust tudok ajánlani, aki segít rendbe tenni a dolgaidat. (fejben, tányéron egyaránt)
17/22 anonim válasza:
Küldd el előtte a diplomájukat, mert én csak az enyémnek hiszek!
18/22 anonim válasza:
Amúgymeg ne haragudj, de ha az általad ismert dietetikusok szerint ez amit leírtam helytelen, tehát rendbe kéne tenni a fejemben a dolgokat, akkor járják ki az orvosit mégegyszer!
19/22 anonim válasza:
Mindegy, azért remélem nem a diabetológián dolgozol. Bár, ahogy a diabetológusok hozzáállását ismerem a dologhoz, azon se lennék meglepve, ha mégis...
20/22 anonim válasza:
Egyre jobban kezd érdekelni honnan/kitől szedted ezt a marhaságot? Mert biztos vagyok benne hogy ilyet egy jó dietetikus szakorvos nem mondd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!