Én aztán tényleg nem éheztetem a szervezetem. :D Ez így tényleg sok reggelire?
Nekem a reggeli nagyon fontos,anélkül be sem "indulok".
Reggelire eszem a legtöbbet!
2 db sima zsömle
+light vaj
4 szelet csirkemell sonka
400 g-os Jogobella joghurt (400 kcal!!)+ vmi öntet
kis csoki (136 kcal)
Így összesen nem tudom hány kalória, de már a joghurt 400, szóval .. :D
Elsősorban edzéssel formásítom magam, tényleg csak formásodnom kell, hisz súlyban jól érzem magam.
166/ 54 kg
Nagyon változtatnom kéne, úgy gyorsabban tudnék fejlődni? (már kb. 5 hónapja járok edzőterembe)
Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Milyen munkát végzel?
Szerintem egyáltalán nem sok ez reggelire. A joghurt kivételével (nem szeretem) simán megeszek én is ennyit.
Látom itt olyanok akarják megmondani a frankót, akik rohadtul nem értenek hozzá...mi az hogy nem lehet reggelire gyümölcsöt vagy tejterméket enni? Honnan ez a baromság?
Kérdező, ha izmosodni szeretnél akkor a helyes reggeli a megfelelő fehérje-szénhidrát kombináció. Pl proteines zabkása, vagy tojás zöldséggel és egy szelet teljes kiőrlésű kenyérrel, vagy 3 szelet Abonett kenyérrel. Tízóraira meg mehet bármilyen gyümölcs.
Ha a cél egészséges étkezéssel elért fogyás, akkor reggelire mehet simán még ezekhez gyümölcs, vagy natúr joghurt gyümölccsel és zabpehellyel.
Nem tudnék huzamosabb ideig zabkását, meg tk kenyeret enni. Vagy is inkább nem szeretnék.
Ettől függetlenül, ha nem is a legegészségesebben, de mindenképp egy kicsivel mindig egészségesebben szeretnék étkezni. Mostanában több gyümölcsöt, tejterméket eszem. Vannak olyan dolgok, amit nem tudok elhagyni. Ezért is próbálok rendszeresen sportolni. Nagyon-nagyon frusztrált leszek, ha nem ehetek valamit, ami amúgy van itthon, egyenlőre még nem én döntök mi legyen itthon, addig is próbálkozom.
Pl: salátákat magában egyáltalán nem tudom lenyelni, a sült hal párolt répával viszont isteni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!