Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Én aztán tényleg nem éheztetem...

Én aztán tényleg nem éheztetem a szervezetem. :D Ez így tényleg sok reggelire?

Figyelt kérdés

Nekem a reggeli nagyon fontos,anélkül be sem "indulok".

Reggelire eszem a legtöbbet!

2 db sima zsömle

+light vaj

4 szelet csirkemell sonka

400 g-os Jogobella joghurt (400 kcal!!)+ vmi öntet

kis csoki (136 kcal)

Így összesen nem tudom hány kalória, de már a joghurt 400, szóval .. :D

Elsősorban edzéssel formásítom magam, tényleg csak formásodnom kell, hisz súlyban jól érzem magam.

166/ 54 kg

Nagyon változtatnom kéne, úgy gyorsabban tudnék fejlődni? (már kb. 5 hónapja járok edzőterembe)

2015. márc. 4. 10:22
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy? Férfi vagy nő? Milyen munkát végzel?

Szerintem egyáltalán nem sok ez reggelire. A joghurt kivételével (nem szeretem) simán megeszek én is ennyit.

2015. márc. 4. 10:52
 2/22 A kérdező kommentje:
21 éves nő. Még tanulok.
2015. márc. 4. 10:56
 3/22 anonim ***** válasza:
45%
Nem a kalória a lényeg, hanem, hogy csokit, tejterméket, gyümölcsöt, fehér pékárut reggelire nem szabad! A light vaj hülyeség, inkább egyél rendes vajat, de normális pékáruval.
2015. márc. 4. 11:21
 4/22 A kérdező kommentje:
Miért nem szabad gyümölcsöt, meg tejterméket (kakaót szoktam inni) enni? Változtat valamit is az, ha én pár órával korábban eszem a gyümölcsöt (ebéd helyett reggelire)?
2015. márc. 4. 11:28
 5/22 anonim ***** válasza:
Reggelire gyümölcsöt kell enni, ebédre egyéél többet. Igen sok, a ha ezt eszed reggelire legalább a johurtot és csokit hagyd el. Más részről ha elégedett vagy a súlyoddal, meg az izmaiddal mi a cél? Mert ha testépíteni akarzs akkor meg egyáltalán ne egyél zsemlét.
2015. márc. 4. 11:54
 6/22 anonim ***** válasza:

Látom itt olyanok akarják megmondani a frankót, akik rohadtul nem értenek hozzá...mi az hogy nem lehet reggelire gyümölcsöt vagy tejterméket enni? Honnan ez a baromság?

Kérdező, ha izmosodni szeretnél akkor a helyes reggeli a megfelelő fehérje-szénhidrát kombináció. Pl proteines zabkása, vagy tojás zöldséggel és egy szelet teljes kiőrlésű kenyérrel, vagy 3 szelet Abonett kenyérrel. Tízóraira meg mehet bármilyen gyümölcs.

Ha a cél egészséges étkezéssel elért fogyás, akkor reggelire mehet simán még ezekhez gyümölcs, vagy natúr joghurt gyümölccsel és zabpehellyel.

2015. márc. 4. 12:24
 7/22 anonim ***** válasza:
Persze nem egyezerre, hanem ezek közül választhatsz
2015. márc. 4. 12:25
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem tudnék huzamosabb ideig zabkását, meg tk kenyeret enni. Vagy is inkább nem szeretnék.

Ettől függetlenül, ha nem is a legegészségesebben, de mindenképp egy kicsivel mindig egészségesebben szeretnék étkezni. Mostanában több gyümölcsöt, tejterméket eszem. Vannak olyan dolgok, amit nem tudok elhagyni. Ezért is próbálok rendszeresen sportolni. Nagyon-nagyon frusztrált leszek, ha nem ehetek valamit, ami amúgy van itthon, egyenlőre még nem én döntök mi legyen itthon, addig is próbálkozom.

Pl: salátákat magában egyáltalán nem tudom lenyelni, a sült hal párolt répával viszont isteni :D

2015. márc. 4. 12:36
 9/22 anonim ***** válasza:
Kedves "hozzáértő" hozzászóló, az inzulinról hallottál már?
2015. márc. 4. 12:56
 10/22 anonim ***** válasza:
Utolsó!A tejtermékekben van fehérje,pl a kefírben.Akkor miért nem lehet enni reggelire?
2015. márc. 4. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!