5 kg-mot híztam. Hogyan adjam le?
153 cm és 50 kg vagyok. Az ideális testsúlyom 43-45 kg lenne. Korábban semmi hasam nem volt..most lóg. Ugyan így a fenekemen is.
1 hete kiiktattam a cukrot + fehér lisztet. Sok zabpelyhet eszek, zöldséget és gyümölcsöt is igyekszem.
A mozgás részét úgy oldanám meg, h minden napp ugróköteleznék 25-30 percet és heti 3-4x beiktatnék egy kis RR tornát.
Szerintetek így 1 hónap alatt visszakaphatom a régi alakomat, azt a 43-45 kg-mot?
Szoktam futni! :) De ìgy hogy esik az esõ, rossz idõ van àtmenetileg használtam volna az ugrálást.
Miért? Nem használ?
De jó! Gratula!
Sajnos kényszeres evővé váltam..először ezt kellene helyrehozni. Csak hogyan? :(
Hát először lehet az okot kéne megtalálni miért lettél az és azt orvosolni. De pár tipp:
-igyál sokat, mert van, hogy nem is vagy éhes csak unalomból eszel ilyenkor segít az ivás, természetesen vízre gondolok :D
-ehetsz ha kívánod, de egészségesen, például este 10kor úgy érzed már tényleg nm bírod és nem bírod kaja nélkül rágcsálj el egy répát, esetleg mártogasd hummuszba
-nekem még a rágó is segített, mert van, hogy csak a rágásérzet hiényzik
Rendben!
Nagyon szépen köszönöm a tanácsokat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!