Szerintetek milyen vagyok így?
Képet privátban küldök! Tudom, hogy unalmas, és sokadik ilyen kérdés, de kérlek ne hurrogjatok le! Az ismerőseim közt megoszlanak a vélemények és ezért szeretném kívülállóktól is megtudni ki mit gondol. Nem szokásom ilyeneket kérdezni, de mégis furdal a kíváncsiság, hogy úgy átlagban az emberek, akik nem ismernek mit gondolnának rólam/ az alkatomról!?
173-174 cm, 61 kg vagyok, csípő (a legszélesebb ponton mérve): 94 cm, derék:66 cm, mellbőség: 87 cm. Én magam elégedetlen vagyok, a mellem méretéről meg nem tehetek.:/ Edzeni, diétázni próbálok, hogy nyárra jó legyek.
"Szia!
Küldöm, ilyen vagyok most, de még sokat szeretnék alakulni.:) Készülj a legrosszabbra, figyelmeztetlek!: "
Kulcsszavaid: hájas, dagadt stb de szerinted nem vagy beteg pedig írtad te is, hogy kövérebbnek látod magad, mint ami vagy.( mondjuk ez elég érdekes, hogy honnan tudod, hogy vékonyabb vagy, mint amit látsz azaz torzult az önképed ha tényleg torzult..)
Nem azzal van a baj, hogy felteszel egy kérdést, hanem, hogy ilyen hülyeségeket írsz mellé, hogy készüljünk a legrosszabbra, hát ez k*rvára nem az. -.- Menj pszichológushoz ha tudod, hogy fejben van gond és önképzavarra gyanakszol, mert attól semmilyen diéta meg sport nem ment meg szóval de beteg vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!