Szerintetek sikerülhet?
"Egy átlag ember mennyi édességet ehet?"
Ezt nehéz megválaszolni. Ki az átlag? Vannak, akik könnyebben híznak és vannak, akik kevésbé.
Édességet csinálhatsz te magad is, úgyhogy sima cukor helyett nyírfacukorral ízesíted vagy eritrittel. Figyelj arra, hogy mennyi lisztes dolgot eszel. A maga tejszín, margarin, vaj, étolaj tartalmú édességeket is hanyagold.
A táblacsoki nem áll másból, mint cukorból és hidrogénezett növényi zsírból. Képzeld magad elé ezt a kettőt! Még mindig annyira kívánod?
Miért nem eszel akkor már mindennap egy rudit? 100 kalória nem sok és megvolt az édességed.
Amennyi jól esik... nem tudjuk mennyi esik jól és mit értesz normális kaják alatt. :)
Én naponta eszem édességet, naponta többször is és hosszútávon bizony fogytam a régi önmagamhoz képest. Akkor is mindennap ettem, ahogy most is, de az étrendem egyéb részei nagyon megváltoztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!