Szerintetek sikerülhet?
Sikerülhet nyárra a lapos has? Miert ne? Csakis Toled fugg es jokor kezdted el!
A folyadekbevitelhez: szerintem ha a vizet izesited valamivel (en szerettem az ialporokat de masok mindig elmondta, mennyi E-szam van bene es, hogy mereg stb) vagy keszits teat (a zold teara azt monjak anyagcseregyorsito, a menta emesztesserkento pl). De vannak nagyon finom izesitett asvanyvizek is mar!
Ha hasra gyursz akkor hasizmozz rengeteget! Bar, gondolom azt csinalod, irtad, h edzzel.
Ezt a szenhidrat dolgot nem ertem, azt irod a feher kenyeret kiiktattad mar...oke, de neha a teljes kiorlesu kenyerekben tobb energia van, mint a feherben. Igaz a rosttartalom nem mindegy.
Csoki: Nem tudsz leszokni rola, es az nem is baj :) ha neha-neha megengedsz magadnak egy csik csokoladet attol meg nem jon vissza a "pocakod". Hallottam, hogy ha nagyon megkivanod a csokit legyen otthon kakaopor es egyel egy kanallal belole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!