Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 172 cm vagyok és 78 kiló? Ez...

172 cm vagyok és 78 kiló? Ez még mindig durván sok ugye?

Figyelt kérdés

Rengeteget fogytam az utóbbi majdnem egy év alatt.

Én kb. 62-65 kilót lőttem be magamnak, hogy majd megnézem magam 65-nél és ha jó, akkor azért megállok (sportos alkat vagyok és sokat sportolok is, sok izom van rajtam).

Kivétel nélkül mindenki a környezetemben (nem kövér emberek) azt mondja, hogy most már ne fogyjak többet, így vagyok jó.

Én ezt eleve nem így gondolom, 78 kiló az még mindig nagyon sok ehhez a magassághoz, plusz ők nem látnak ruha nélkül (csak a barátom, de ő dagibban is szeretett:) ), a lógó hasamat és a hájamat egyes területeken, amik engem teljesen kikészítenek.

Szóval csinálom tovább, de most már nehéz, mert szinte kampányt folytatnak ellenem.

De nyilván csak az zavarja meg őket, hogy viszonyítanak, persze, hogy az előző kinézetemhez képest már most tökéletes vagyok, de ha egy ismeretlennel találkozom, ő még mindig biztosan dagadtnak lát (ugye?). Nem tudom ezt hogyan magyarázzam el nekik.

2015. febr. 22. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha valóban sportos alkat vagy, szélesebb vállakkal, esetleg széles csípővel, főleg kicsit izmosabb is, akkor 65 alá semmiképp ne menj! Inkább 65-70 között maradj, tükörben meg ne a miss fitness képeket tűzd ki célul, ők is csak versenyre néznek ki úgy, mert ki vannak szárítva :)
2015. febr. 23. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Sok a 78 annyi szent!

Ha küldesz privátban egy képet, mondok okosabbat. :)

L25

2015. febr. 23. 07:17
 3/4 angelside ***** válasza:

37 éves pasiként 172 cm-el vagyok 70 kiló, így szerintem neked még van mit leadnod.

Anno 80 kilóról indultam én is, és voltam 65 kiló is, én is kaptam az "okosságokat", hogy hogy nézek ki. Nem nagyon érdekelt. Azóta a rendszeres edzések hatására felszedtem egy kis izmot, most már senkit nem zavar a fogyásom, de most meg "túl széles a hátam", "túl izmos vagyok". Szerinted érdekel?

Ha mindig azt csinálnánk, amit mások elvárnak tőlünk, vagy mások kedvére akarunk folyton tenni, a mi saját életünk megszűnik létezni! Döntsd el, hogy mit akarsz elérni! És indulj el a saját utadon, ne nézz se hátra, se oldalra. Akinek fontos vagy, az veled tart, akinek nem, az meg csak hátráltat.

2015. febr. 23. 08:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Persze, azt mondják, mert megszokták hogy teltebb vagy és most már vékonyabbnak tűnsz. Ismerős. Nekem is mindig ezt mondogatják, most meg főleg. Csak magadra hallgass, én azt mondom :) Ugyanilyen magas vagyok, szóval értelek, most vagyok 68 és úgy gondolom az a 65 kb. jó is lenne. Neked is így 65-70 között kéne szerintem lenned, de ezt csak TE tudhatod, aszerint hogy mit látsz a tükörben, stb. :)
2015. febr. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!