Miért vagyok ennyire dagadt?

Oké köszönök minden választ.Itt van,hogy ma és tegnap mit ettem:
Reggeli:májkrémes kifli tejjel
Tízórai:-
Ebéd:makaróni meggyel
Uzsonna:-
Vacsora:makaróni
Ma:
reggeli:szendvics tejjel
tízórai:pogácsa
ebéd:sült oldalas krumplival és uborkával
uzsonna:-
vacsora:még nem vacsoráztam.
Itthon szoktam a webstartot használni,ami szerintem nagyon jó!Ilyen tornázó programok vannak benne,és kb.egy órát szoktam így ezzel tornázni.

Reggeli:májkrémes kifli tejjel
Tízórai:-
Ebéd:makaróni meggyel
Uzsonna:-
Vacsora:makaróni
Ma:
reggeli:szendvics tejjel
tízórai:pogácsa
ebéd:sült oldalas krumplival és uborkával
Na látod, ezzel van nagy probléma. Sorban:
A kifli hízlal, csupa szénhidrát, semmi rost, semmi vitamin, semmi zöldséget nem ettél mellé (paprika, paradicsom).
Makaróni meggyel: ezt nem értem, hogy üres makarónin volt a meggy vagy befőttet ettél utána/hozzá. Tulajdonképpen mindegy, a makaróni ismét szénhidrát, tápanyag, rost nulla, hacsak nem ettél hozzá valami húst, amit nem írtál le. A meggy jó, ha fagyasztott volt, rossz, ha befőtt, a befőtt tömény cukor. Salátát megint nem ettél vagy nem írtad le, tehát még mindig ott tartunk, hogy rengeteg szénhidrátot bevittél, de gyakorlatilag 0 tápanyagot.
Este is ezt etted, nagyon gáz.
Szendvics: lásd kifli, gondolom fehér kenyér vagy zsömle volt.
Pogács: lásd kifli. Szénhidrát, nulla tápanyaggal.
Oldalas krumplival: ez nem olyan rossz, ha egyik sem volt zsíros. Ha sült krumplival etted, az nagyon gáz. Ha zsírossal, az is. De legalább volt benne fehérje. Az uborka helyett jobb lett volna nem tartósított cucc, pl. uborkasaláta vagy nyers paradicsom, de még elmegy.
A reggeli szendvicset megeheted, de vegyetek teljeskiörlésű vagy rozskenyeret, abban van rost, tápanyag, és töményebb, kevesebb is jobban laktat. Egyél hozzá felvágottat, májkrémet, bár legjobb a sonka. Nem túl zsíros sajt is jöhet, mozarella, trapista. Fontos, hogy egyél hozzá nyers uborkát, paprikát, paradicsomot, salátát. Minél többet. A tej jó, ha teát iszol, abba ne tegyél cukrot.
Tízórai: fontos lenne, legalább egy joghurt és/vagy alma, esetleg más gyümölcs, kivéve banán. A joghurt natúr legyen, a többi tele van cukorral. Ha nem szereted, akkor fagyasztott gyümölccsel turmixold össze.
Ebéd: valamilyen hús salátával vagy párolt zöldséggel. Legjobb a csirke és a hal.
Uzsonna, ha szükséges: mint a tízórai.
Vacsora: mint az ebéd. Nagyon fontos, hogy vacsorára ne egyél se tésztát se kenyeret. Lehet virslit salátával, rántottát párolt zöldséggel vagy salátával.
Ha megkívánod az édességet, délelőtt edd és mértékkel.
Tilos az üdítő, a kekszek, chipsek. Azok a kekszek és krémtúrók is, amiket úgy reklámoznak, hogy "egészséges". Pl. a Jó reggelt keksz.
Emellett sport.

16:59-es:
Köszönöm.Egyébként neked (vagy másnak)mi a véleménye erről a webstar -ról (webtar.biz)?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!