Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire dagadt?

Miért vagyok ennyire dagadt?

Figyelt kérdés
72 kg és 164 cm vagyok,12 éves lány.Miért vagyok ennyire elhízott?Nem eszek gyors kajákat,évente egyszer-kétszer járok McDonalds-ba.Nem is vagyok az a sokat evő,mármint aki annyit eszik,folyton repetázik meg minden.Például a tesóm barátnője az aztán tényleg sokat eszik,és itthon,mi nálunk eszi tele magát!De tényleg!10-kor eszik egy májkrémes kenyeret,utána meg csokit,délbe meg két tányér ebédet.De én tényleg nem vagyok ez,iskolába vizet viszek,nem is iszok annyi colat.És megdöbbentő,hogy az olyan vékonyak,mint a kisujjam,minden szünetben a büfébe mennek,és vesznek valami jó csokit,meg nyalóka stb.Mit csináljak???
2010. febr. 12. 14:15
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szar a genetikád ennyi:D
2010. febr. 12. 15:39
 12/34 anonim ***** válasza:
51%
nem mozogsz eleget. valószínű az étkezési szokásaid sem a legjobbak. lehet a vékony barátnőid többször esznek de kevesebbet plusz azt le is mozogják. szóval kezdj el sportolni és naponta többször kis adagot enni, ami rostokban gazdag legyen.
2010. febr. 12. 15:45
 13/34 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó baromságokat mond, mert tesóm 22éves és csomót eszik és nem hízik hehe:D mondom rosz genetikát kaptál a mindenhatótól :D
2010. febr. 12. 15:46
 14/34 anonim ***** válasza:
nem mondok baromságokat. én is duci voltam tini koromban. nem ettem sokat, sőőt volt hogy napi egyszer ettem, de nem sportoltam semmit. és érdekes mikor elkezdtem sportolni és napi többször enni lefogytam. oké lehet valakinek kicsit húsosabb a testalkata, de nehogy már a genetikára fogjuk a kövérséget!
2010. febr. 12. 15:52
 15/34 anonim ***** válasza:

A 15:45 egyáltalán nem mondott hülyeséget!!! (Az utána következő annál inkább.)

Tényleg jó lenne tudni, miket eszel, akkor tudnánk segíteni.

Addig is: minden hízlal, amiben cukor és liszt van. Az üdítő (a 100%-os is), a tészata, a kenyér, a Fornetti, a banán, a szőlő, a befőttek, a konzerv cuccok. Sajnos, ha fehér liszttel van berántva-behabarva, akkor a főzelékek is. Ha menzán eszel, simán hízhatsz a rossz minőségű kajától. Ott rengeteg lisztes, cukros, zsíros étel van sajnos.

"Annyi kólánál" kevesebbet inni nem elég, alig szabad ilyesmit inni, főleg, ha hízékony vagy. Ice Tea is cukros.

Ha reggel cukrosan iszod a teát, vagy kakaót iszol, az is hízlal. A legendáktól eltérően a gabonapelyhek, müzlik is tele vannak nyomva cukorral, nagyon hízlalnak.

Bővebben, ha leírtad, miket szoktál enni.

De sportolnod mindenképpen el kellene kezdened.

2010. febr. 12. 15:53
 16/34 anonim ***** válasza:
15.46 senkit nem érdekel sem a tesód, sem te. Genetikailag lehet valakinek több, vagy kevesebb zsírsejtje, ennyi. De, hogy ezekbe mennyi zsír van, az már csak az emberen múlik. Én hízékony vagyok, mint állat, mégis szálkás vagyok, mert odafigyelek a kajámra... Te meg inkább menj el mozogni kicsit, mert gondolom kis 40 kilós porbafin.gó vagy :D :D :D
2010. febr. 12. 15:53
 17/34 anonim ***** válasza:
190cm mellett 40kiló? XD szorozd be kettővel
2010. febr. 12. 15:55
 18/34 anonim ***** válasza:

Mindenkinek igaza van. Függ a kortól, genetikától, attól hogy mit eszik és mennyit. DE! Ha valakinek ducik a szülei, akkor az az ember magától!!! soha nem lesz pl. sovány. Meg tudja tartani az alakját, ha tesz érte. De ha nekiáll enni, akkor hízik, más pedig, akinek minden felmenője sovány, a duplájától sem fog.

De van olyan ismerősöm, aki 15 éves koráig gurult. Meg is lepődtünk, mert anyja-apja vékony magas. Aztán 15 éves kora után magától kezdett fogyni. Most tök vékony, valószínűleg ilyen is fog maradni.

Kedves kérdező! Azon kívül, hogy kevesebb szénhidrátot eszel, kezdjél sportolni, és sok folyadékot inni. Ez megindítja az anyagcserédet, és ha tényleg nincs pajzsmirigy problémád, akkor fogyni is fogsz.

2010. febr. 12. 15:59
 19/34 anonim ***** válasza:

15.59 akinek kövérek a szülei, az nem genetika, hanem rossz étkezési szokás!!! Ha örökbe adom két kövér ember csecsemőjét egy sportos házaspárnak, nem lesz kövér a gyerek hidd el!

190 centi 80 kiló! :))) Még kicsit hízzál barátom, nagyon kis csoffadék vagy :D

2010. febr. 12. 16:22
 20/34 anonim ***** válasza:
azt a csoffadékot úgy nézzed hogy 66kilóról lettem ennyi
2010. febr. 12. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!