Miért nem mennek le a kilók, mit csinálok rosszul?

Szia!
Én is hasonló cipőben járok, mint te, s én is ugyanígy kétségbe estem. Ha edzel is mellette és életmódváltást vittél végbe, akkor nem biztos, hogy kilókban is mérhető a fogyás. Sokszor csak centikben. De ha már beleférsz a régi nadrágjaidba, az már egy jó jel.
Nekem például nemhogy lefelé mennek a kilók, hanem hol emelkednek, hol meg stagnálnak. De szerintem ha már látszik az eredmény, akkor lassan majd elindulnak a kilók is lefelé.
Kitartást!

Kit érdekelnek a kilók??? A tükör a viszonyítási pont!!! Az izom súlya 3-4-szerese a zsírénak!!! Ha szedtél fel egy kis izmot, az miért baj?
Egyébként nem tudom mit értesz fogyókúrán...és hogyan táplálkozol... Hányszor, mikor és mit eszel... Nem fogyókúrázni kell, hanem egy életen át helyesen táplálkozni... akkor soha nem lesz többé gond a súlyoddal.

Ne a mérlegen látható számot nézd, hanem azt, amit a tükörben látsz, és amit tapasztalsz!
24/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!