Hogyan fogyjak le?
Hova akarsz 3-4 kilót fogyni? Idióta vagy!
Sőt, elmondom, hogy valószínűleg nőni fog a súlyod, ahogy nőiesedsz, és ez normális is.
Gratulálok! A 49 kg után odateszel egy csomó felkiáltó jelet, mintha azt hinnéd, hogy ez rettentően sok a magasságodhoz.
Elárulom, hogy én 159 centi vagyok és 51 kg, és teljesen jól nézek ki.
Ha anorexiás, csontkollekció akarsz lenni, akkor nyugodtan fogy, de ezzel csak tönkreteszed magad.
Teljesen jó a súlyod.
Étkezz normálisan, mozogj rendszeresen (neten találsz tornagyakorlatokat és videókat). A fogyást felejtsd el!
Ha mutatsz egy képet, ahol látszik a problémád, akkor megmondom hogy hogyan fogyj.
De ha nem mutatsz, csak azt hiszed hogy van rajtad felesleg (ami több mint valószínű hogy nincs), akkor ki foglak röhögni, és ideküldöm az összes k_csögöt akit ismerek.
Nem értem a szomorú smiley-dat!
Milyen választ vártál tőlünk úgy őszintén? Örüljünk annak, hogy itt van egy 13 éves tini, aki azt hiszi, hogy 163 centihez jó a 45 kg és 49 kg-ra azt hiszi, hogy sok?! Tévedésben vagy. Ha kb 10 centivel alacsonyabb lennél, akkor lenne jó az a súly, amit most leírtál,45 kg, fogyás után, de nem jó!! ÉRTSD MEG!
Beteg akarsz lenni? Kórházba szeretnél kerülni?
FEJLŐDŐ SZERVEZET VAGY, ILYENKOR TILOS FOGYÓKÚRÁZNOD, FŐLEG ÚGY, HOGY NINCS MIBŐL!
A súlyod teljesen jó a magasságodhoz, fogd fel légyszíves!
De ha testképzavarod van, akkor beszélj anyukáddal, és keressetek fel egy pszichológust, aki rendbe teszi a fejedet!
Otthoni mozgás, csak hogy szinten tartsd magad: hullahoppoz, guggoljál, végezz felüléseket, fuss helyben, vagy menj le kocogni, a net tele van tornavideós gyakorlatokkal, üsd be és meglátod.
Inkább izmosíts, ne akarj fogyni.A pasik nem szereti a gebe csontkollekciós lányokat!
Étkezz egészségesen!
Hadd kerüljön kórházba, kit érdekel? Amúgy is kamu a kérdés. Egy unatkozó kistini szórakozása.
Nehogy már egy idiótának kelljen a lelkét ápolgatnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!