Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mindig a vékonyak...

Miért mindig a vékonyak akarnak fogyni?

Figyelt kérdés
Miért nem a kicsit testesebbek próbálkoznak? Velem is ez van,átlagos,kissé vékonyabb vagyok,de fogyni akarok,és az osztálytársaim közül is páran tök izmos meg vékony és fogyókúrázik.Bezzeg azok a lányok,akik hetven valamennyik,és mondták nekik egy vizsgálaton,hogy fogyniuk kell..ők nem tiltják meg maguknak az evést.Miért van ez?
2010. febr. 11. 17:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18.09 vagyok, valami kismalac besérült és lepontozott :D
2010. febr. 11. 19:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a vékonyak akarnak fogyni, én is vékony vagyok, és ha feljön rám 2-3 kiló, már dolgozom is le. Persze ezért a környezetemben ugatnak rám eleget, hogy persze, vékony alkatú vagyok és minek játszom az eszem a 3 kilós fogyókúrámmal...hát azért, mert ha 3 kilónál elhanyagolom, hamarosan 6 lesz belőle, majd 9 és így tovább. És eg év múlva nekem is reng a háj a p*csámon. Na hát én odáig nem szeretnék eljutni.
2010. febr. 11. 20:47
 13/13 anonim ***** válasza:
igy van...enis vekony vagyok megis folyton fogyokurazom..mert ha egy nap kicsit tobet eszek akor szivem szerint masnap is tobet enek meg azutan is. s az eredmenye 10kg plusz lesz es nem eri meg egy tabla csoki h utanna halalra dolgozam magam. aki kover az csak aval vigasztalja magat h en bar azt eszek amit akarok milyen jo nekem. ennyi az orome mert nyaron nem vehet fel egy pici ruhat mert h nez az mar ki..a vekonyaknak viszont sokkal tobb okuk van a boldogsagra. szerintem az epen eleg h nem kel szegyenkezniuk az uton h h nez ki....tuti minden kover ember barmit odaadna azert h vekony legyen..kiveve a kajat:P
2010. febr. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!