Miért mindig a vékonyak akarnak fogyni?

Én pl 170 cm-hez 75 kg vagyok. Van rajtam husi, de egész életemben sportoltam. Kajakoztam, atlétikáztam és még jelenleg is focizok egy csapatban. Riasztó az a 75 kg, de az a vicc h csak a hasamon látszik h van egy pici háj.
Általában 63 kg-ra tippelnek h annyi vagyok. Ez alkati kérdés sajnos.
Amúgy én is figyelek h mit eszek, de mégsem megyek 70 kg alá. Nekem ezt dobta a gép.
Sok sikert a fogyóhoz!
Én vékony vagyok és már nem akarok hízni :-) fogyni végképp nem!
Nekem se fel, se le nem megy a súlyom, mára elfogadtam.
Én is túlzásnak tartom és abnormálisnak, ha vékonyak fogyóznak, de azt se kell elítélni, aki kövér létére nem is próbálkozik. A lényeg, hogy lelkileg ép legyen és boldog, akkor mit számít 10 kiló ide vagy oda?

Azért olvasok én itt rengeteg olyat is, hogy 80-90-120 kilós nők írnak...
De én azt imádom, mikor a kövérek előadják, hogy ők így érzik jól magukat, meg piszkafázzák azokat akik hibátlan alakkal bírnak, és hogy a kövérek milyen jó kedvűek!
Aztán érdekes módon ha eljön a nyár, nem mennek strandra, vagy ha igen akkor nyakig fürdőlepedőben közlekednek :)
Én voltam nagyon kövér, és nem hazudtam magamnak, hogy úgy jó... ez a lényeg. Az akaratgyengék azok akik elkezdenek mellédumálni, hogy nehéz a csontja (ja a seg.gében a gömbalakú :) meg ilyen alkat, és már annyi mindent megpróbált, blablablabla

Mert maximalisták és EZT TISZTELEM.
Én voltam 90 kiló (176cm/F) és napi szinten ettem a pizzákat tiszta lélekkel. Aztán elkezdtem edzeni, futni, diétázni és lefogytam 75 kilóra. Akkor már ruhában jól néztem ki, de még mindig volt rajtam egy 5-6 kiló felesleg.
Ott tettem rá 2 lapáttal és addig nyúztam magamat a futópadon szenvedve, amíg kockás nem lett a hasam.
Tehát aki vékony, vagy csak minimális feleslege van, annak is joga van küzdeni az eggyel még jobbért, majd az annál is jobbért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!