Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért mindig a vékonyak...

Miért mindig a vékonyak akarnak fogyni?

Figyelt kérdés
Miért nem a kicsit testesebbek próbálkoznak? Velem is ez van,átlagos,kissé vékonyabb vagyok,de fogyni akarok,és az osztálytársaim közül is páran tök izmos meg vékony és fogyókúrázik.Bezzeg azok a lányok,akik hetven valamennyik,és mondták nekik egy vizsgálaton,hogy fogyniuk kell..ők nem tiltják meg maguknak az evést.Miért van ez?
2010. febr. 11. 17:20
1 2
 1/13 anonim válasza:
78%
Azért mert ők tudják, hogy esélytelen, hogy fogyjanak. Aki meg vékonyabb, az még vékonyabb akar lenni.
2010. febr. 11. 17:26
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
én vékony vagyok és hizni akarok. de egyébként az osztálytársaimmal már tele a t*köm, mert midnig azt hajtogassák h kövér vagyok, most fogyózok..ilet nem eszek meg stb. és nem is oylan kövérek. de akire ráférne a fogyás az meg csak hallgat ott köztük..
2010. febr. 11. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
vékonyabbaknak nehezebb fogyni.ugyanannyi erőfeszítéssel kevesebbtől szabadulnak meg mint egy túlsúlyos.ezért tűnik úgy mintha fogyókúrával se fogynának.
2010. febr. 11. 17:38
 4/13 anonim ***** válasza:
89%

Én pl 170 cm-hez 75 kg vagyok. Van rajtam husi, de egész életemben sportoltam. Kajakoztam, atlétikáztam és még jelenleg is focizok egy csapatban. Riasztó az a 75 kg, de az a vicc h csak a hasamon látszik h van egy pici háj.

Általában 63 kg-ra tippelnek h annyi vagyok. Ez alkati kérdés sajnos.

Amúgy én is figyelek h mit eszek, de mégsem megyek 70 kg alá. Nekem ezt dobta a gép.

Sok sikert a fogyóhoz!

2010. febr. 11. 17:45
 5/13 anonim válasza:
84%

Én vékony vagyok és már nem akarok hízni :-) fogyni végképp nem!

Nekem se fel, se le nem megy a súlyom, mára elfogadtam.

Én is túlzásnak tartom és abnormálisnak, ha vékonyak fogyóznak, de azt se kell elítélni, aki kövér létére nem is próbálkozik. A lényeg, hogy lelkileg ép legyen és boldog, akkor mit számít 10 kiló ide vagy oda?

2010. febr. 11. 17:48
 6/13 anonim válasza:
76%
Még annyit, hogy ha egy kövér már bedepressziózik az önsanyargatástól, akkor aztán tuti beteg is lesz, jobb, ha elfogadja önmagát. De ez igaz a koplaló soványakra is.
2010. febr. 11. 17:49
 7/13 anonim ***** válasza:
72%

Azért olvasok én itt rengeteg olyat is, hogy 80-90-120 kilós nők írnak...

De én azt imádom, mikor a kövérek előadják, hogy ők így érzik jól magukat, meg piszkafázzák azokat akik hibátlan alakkal bírnak, és hogy a kövérek milyen jó kedvűek!

Aztán érdekes módon ha eljön a nyár, nem mennek strandra, vagy ha igen akkor nyakig fürdőlepedőben közlekednek :)

Én voltam nagyon kövér, és nem hazudtam magamnak, hogy úgy jó... ez a lényeg. Az akaratgyengék azok akik elkezdenek mellédumálni, hogy nehéz a csontja (ja a seg.gében a gömbalakú :) meg ilyen alkat, és már annyi mindent megpróbált, blablablabla

2010. febr. 11. 18:09
 8/13 anonim ***** válasza:
70%
én voltam elhízott is most pedig vékony vagyok. mikor elhízott voltam akkor én sem értettem , hogy az amúgy is vékony csajok miért a súlyukon problémáztak mindig.engem meg akkor azért nem érdekelt mert én beletörődtem abba, hogy én dagi vagyok és inkább csendben maradtam, sőt inkább lázadtam , hogy én bezzeg ezt meg azt eszek és milyen boldog vagyok (közben meg mit meg nem adtam volna hogy sovány legyek) most már , hogy vékony vagyok és keményen megdolgoztam érte, igenis zavar ha felugrik egykét kiló. talán az ember sokkal hiúbb lesz ha vékony, és igenis zavarja ha éppen nincs a legjobb formában.
2010. febr. 11. 18:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert őket érdekli , hogy hogyan néznek ki
2010. febr. 11. 18:52
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

Mert maximalisták és EZT TISZTELEM.

Én voltam 90 kiló (176cm/F) és napi szinten ettem a pizzákat tiszta lélekkel. Aztán elkezdtem edzeni, futni, diétázni és lefogytam 75 kilóra. Akkor már ruhában jól néztem ki, de még mindig volt rajtam egy 5-6 kiló felesleg.

Ott tettem rá 2 lapáttal és addig nyúztam magamat a futópadon szenvedve, amíg kockás nem lett a hasam.

Tehát aki vékony, vagy csak minimális feleslege van, annak is joga van küzdeni az eggyel még jobbért, majd az annál is jobbért.

2010. febr. 11. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!