Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha jó alaposan megrágjuk az...

Ha jó alaposan megrágjuk az ételt, kevesebb ételtől jól lakunk. Lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Főleg tapasztalat érdekelne.
2015. febr. 13. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább az számít, hogy lassan egyél, ha ezt úgy ered el, hogy sokáig ragsz, akkor úgy, ha pedig úgy, hogy kicsiket harapsz, akkor úgy. Én azt tapasztaltam, hogy ha lassan eszem, akkor kevesebbtol is jól lakom, ha gyorsan bezabalom a kaját, akkor addig eszem ameddig látom, hogy van, sőt még utána is (repeta) .
2015. febr. 13. 22:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Igazi különbség csak a leülök és normál tempóban eszem; illetve a rohanás közben nyelem, mint kacsa a nokedlit típusok között van. Rendes étkezéseket kell tartani, akkor az már jó.

A magas GI-es ételeket kell kerülni, mert azok még pluszban növelni s tudják az étvágyat.

2015. febr. 14. 09:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Plusz igyál kaja előtt egy pohár vizet.Eltelít,kevesebbet eszel majd.
2015. febr. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!