Mennyi édességet engedélyeztek magatoknak hetente?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 15:04
1/9 anonim válasza:
Hát a fogyózom, akkor az első 1-2 hónapban semmennyit. Utána hetente max. egy-két kocka étcsoki. De tényleg csak annyi.
2/9 anonim válasza:
Heti 2-3 túrórudi. Szerintem ennyi normális táplálkozás mellett belefér.
3/9 anonim válasza:
amikor megkívánok valamit akkor eszek egy kicsit. mondjuk nem vagyok édességfüggő, nincs itthon állandóan édesség. általában itthon készítek olyan édességeket amiben nincs cukor és fehér liszt. és így be tudom építeni a napi adagjaimba. pl sokszor muffint reggelizek (max 2 darabot) amit zabkorpából édesítővel csinálok.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Én még a napi 1-1 puding, vagy túró rudi szintjén tartok. Sajnos néha becsúszik belőle 2 db is. Tornázom ugyan minden nap keményen, de attól félek sok lesz ez az édesség ahhoz, hogy "hájból" is fogyjak, ne csak kilóra...
2010. febr. 11. 16:01
5/9 anonim válasza:
Annyira jól nézek ki, és annyira tetszem így magamnak, hogy simán meg tudom állni, hogy egyáltalán ne egyek :D Ettől függetlenül néha napján azért belefér. Nem naponta az biztos, de én szeretem, hogy kockás a hasam.
6/9 anonim válasza:
heti egyszer eszek édességet (pl. egy túrórudi, vagy cukros joghurt, sportszelet) és nem fogyózok. Csak egészségesen akarok élni. És jó is ez így, legalább heti egyszer igazán élvezem és hiányérzetem sincsen.
7/9 anonim válasza:
Naponta megeszem egy csokit, vagy ha megkínálnak, 1-1 kockát eszem még aznap, meg sütit is minden hétvégén. Sportolok rendszeresen, szal eszem édessége napona, de a sport miatt nem hízom. És ez elég régóta így van. Ha 1 hónapig nem sportolok , pl. tanulás miatt, akkor jönnek akilók, de nálam a sport mindig megvan.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha valaki tényleg fogyni akar nem fér bele mindennap egy csoki, vagy egy-két puding. Ha sportol is mellette, fogyni nem fog, max. a súlyát tartja. Egy héten kétszer mondjuk belefér, de mindennap nem.
9/9 anonim válasza:
Utolsó: én nem most alakot tartok amúgy. De télen felszedek mindig 3 kilót kb. Azt is simán le tudom adni, ha eszem minden csokit. Csak akkor többet sportolok abban az időben. Ez hüyleség, ha vki fogyni akar, nem ehet édességet. Ismerőseimen is azt látom: aki sokat sportol, az megeheti.. és itt nem heti 3 tornáról beszélek. Én minden nap csinálok vmit, kivéve vasárnap. De tornázom rendszeresen, úszok, futok stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!