A diétaellenzők unatkoznak? Komolyan kezd elegem lenni már belőletek! Keressetek magatoknak más szórakozási lehetőséget!
Nevetségesen szánalmas amit csinálsz...
Azt nem veszed figyelembe, hogy az ellenzők között igen elismert sportolók és dietetikusok vannak. És kik támogatják?
Egy rakat funkcionális analfabéta. Ennyit rólatko, lehet vitatkozni, csak sajnos az emberi test és a biológia törvényei elég rossz vitapartnerek...
"DE kitalálta valamelyik marha,hogy ez szar és abban pedig ti hisztek."
Bocsika, mi nem hiszünk, hanem tudjuk. A mi állításaink mögött pár száz évnyi tudomány, rengeteg biokémia könyv és ismeret áll. Neked van pár fogyásod, mindeféle statisztika nélkül, de arra semmi bizonyítékod, hogy ez a 90 napostól van. Máshogy fogalmazva: a 90 napos olyan elveket használ, amik nem okoznak bizonyítottan fogyást, viszont olyan elvek vannak a háttérben, amikről tudjuk, hogy fogyást okoznak, és más diéták is használják pont ezen célból.
"Ez az oldal azoknak van kitalálva,akik hisznek benne,csinálják és sikerül végigcsinálni."
Te miről beszélsz? Ez egy nyilvános fórum, nem a 90 napost végzők személyes oldala. Bárki véleményt nyilváníthat tudtommal, de ha nem, akkor mutass rá a szabályatban arra a részre, ami ennek ellent mond.
Senki nem mond olyat az ellenzők közül hogy ettől NEM lehet fogyni! Az ellenzők (köztük én is) azt mondják, ettől nem lehet EGÉSZSÉGESEN zsírt veszíteni!
Senkitől nem vesszük el a fogyás reményét. Ha itt visszaolvas pár kérdésnél bárki, akkor el lehet olvasni, hogy hányszor van leírva az hogy miként kell egészségesen zsírt veszíteni. Ja, hogy abban nincsen kenyér meg süti??? Igen, mert a diéta nem arról szól hogy ugyanúgy élek mint mikor hízóztam. Igenis, ha tetszik, ha nem, ahhoz hogy az eredmény tartós legyen bizonyos dolgokban végleges változásokra van szükség. A 90 napos pedig NEM tanít meg ezekre!
Az utolós válaszoló vagyok! A kommentre:
Miért gondolod azt, hogy aki ellenzi ezt a hülyeséget, és igyekszik normálisan zsírt veszíteni, az csak sovány lehet? Én nem is olyan régen még majd 140 kiló voltam!!! Most 100 körül vagyok.
Éertsétek már meg, hogy nem rosszat akarunk nektek, hanem jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!