Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek sikerül így a...

Szerintetek sikerül így a fogyásom? Vagy csak tartom majd a súlyom?

Figyelt kérdés

156.cm,és 59 kg vagyok nem vagyok kövér de husis viszont igen egy olyan 6kg.t szeretnék leadni,de igazából nem nagyon tudom hogyan csináljam. Nyáron volt hogy 55 kg.ra fogytam idegi alapon volt,de mostanára visszajött minden.

A kenyér és a tésztaféléket valamint az édességet próbálom kerülni! Ma suliban 2 szendvicset ettem mikor hazaértem kelkáposztafőzeléket egy fél kiflivel,vacsira pedig mandarin és egy párizsis zsömle! Mozogni az a baj hogy nem igazán van időm mivel nagyon sokáig suliba vagyok mert érettségi előtt állok mikor pedig hazaérek akkor kitakarítok és tanulok tovább,max 40 perc míg gyalogolok a buszmegállóig! Ti mit ajánlanátok nekem hogyan csináljam hogy fogyjak is ne csak a súlyomat tartsam?

2015. febr. 12. 19:34
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Tudom, hogy az iskola miatt nem nagyon tudsz de valahogy edzened kellene. Mondjuk hétvégén mikor nem tanulsz. Futás, vagy ha tudsz edzőterem. Ott tudnak abban segíteni hogy mit hogyan csinálj hogy a problémás területek eltűnjenek.

A kaja terén is kellene lehet változtatni valamit, viszont abban sajnos én is tanácstalan vagyok.

2015. febr. 12. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!