ALMAKÚRA? Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, stb. A többi lent.
Sziasztok!
Szeretném elkezdeni az almakúrát. Aki csinálta már, milyen tapasztalatai vannak?
Szabad az almakúra alatt kávét fogyasztani? Mondjuk gyengébbre főzöm, és fele mennyiséget tejjel, és kevesebb cukorral? Vagy erre az időtartamra felejtsem el a kávét?
Ha más gondolatotok van róla akkor szívesen hallgatom!
Egyszer kényszerűségből 2 napig csak almát ehettem (ebéd utáni allergiás kiütések miatt az orvos írta elő) hát kegyetlen volt.
Sok sav, maró éhség. Az ellenségemnek sem kívánom.
Az alma savasít. Nem tudom, hogy ez az almakúra milyen hosszú lehet, de hogy a gyomrod kikészíted vele, az fix. Nem tudom, hogy ki találta ezt ki, de tuti valami csaló. Lehet nem tudta eladni az almáját...
Alma+víz? :D Hát a minimum az lenne, hogy + még valami ami lúgosít nem csak lesavasít.
Köszönöm a válaszokat!
Ha valaki érdeklődik akkor már mindjárt idióta? Hát köszönöm, de az ilyen eberekre nem vagyok kíváncsi!
Ismeretlenül nem ítélünk el embereket! Ez már azért nagyon megtanulhatná pár ember!
Ezeket persze csak azokra vonatkozik akik nem tudnak normális dolgokat írni. Azok inkább ne is kommenteljenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!