Ez mire jó, ha fogyni akarok?
Figyelt kérdés
Kiiktattam a cukrot amennyire tudtam. Csak húsokat eszem zöldségekkel, néha gyümölcsöt, tojást, abonettett.
Mellette heti 5x futok 3 km-t, és 3x tornázom alakformáló dvd-re.
Van esélyem így fogyni?
2015. febr. 11. 06:38
1/11 A kérdező kommentje:
26 éves lány vagyok. 167 cm /79 kg
2015. febr. 11. 06:39
2/11 anonim válasza:
" Van esélyem így fogyni? "
-igen,van
3/11 anonim válasza:
Igen,de ne feledkezz meg a napi 2-3 liter vízről se!
4/11 anonim válasza:
-a víz ivástól nem fog fogyni ,ő sem,
5/11 anonim válasza:
Fogyni nem fog ugyan a vízivástól, de csökken a vesekő képződés esélye és a béltartalom sem sűrűsödik be. A megfelelő növényi rost bevitelére is ügyelni kell a normál bélmozgások biztosítására (aminek az abonett nem igazán tesz jót !). Gyümölcsöt rendszeresen kell enni és vitamin hiány se alakuljon ki.
6/11 anonim válasza:
Igen, ha többet használsz el, mint amit beviszel, akkor fogsz fogyni.
7/11 anonim válasza:
Ha több kalóriát égetsz el, mint amit beviszel, akkor igen. Ettől függ.
8/11 A kérdező kommentje:
Próbálok, de olyan nehéz.
2015. febr. 12. 11:20
9/11 anonim válasza:
van, csak bírd:) biztos szépen fogsz fogyni, és még izmos is leszel! hajrá. igyál sok folyadékot!!
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást! :)
2015. febr. 13. 02:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!