Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez éheztetésnek minösül?

Ez éheztetésnek minösül?

Figyelt kérdés

Általában ennyit eszek,ma ennyit ettem:

-4db szárított kenyér,teljes kiörlésü vajkrémmel megkenve vékonyan

-1 és fél virsli

-1 kávé,egy tea édesítővel,zsírszegény tejjel

-1 szelet kenyér vajkrémmel,sajttal

Nem tudom ez kevés e vagy sem,de ennél többet nem is szoktam enni,így sem vagyok éhes

2015. febr. 10. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Magyarázd már el nekem, hogy te úgy mit vársz... a... az... él.. vagyis, ja.

Ez kemény koplalás, arról nem is beszélve, hogy fehér kenyér? Virsli? Diétában? Mi ez?

2015. febr. 10. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez nagyon-nagyon kevés, szinte semmi tápanyagot nem viszel be a szervezetedbe.
2015. febr. 10. 17:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Első,egy bunkó vagy,oda írtam,hogy nem direkt csinálom,nem kívánok többet!
2015. febr. 10. 19:05
 4/6 A kérdező kommentje:
150/53 kg amúgy tehát nem vagyok csontkollekció
2015. febr. 10. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem voltam bunkó, csak nem igaz már, hogy nem látod magadtól , hogy ez nagyon kevés... Számold össze, mennyi kalóriát és tápanyagot viszel be a szervezetedbe, és hogy mennyit kéne.

Az egy dolog, hogy nincs étvágyad (sport segítene), de nem létezik, hogy a tested nem jelzi ha nincs táplálva. A tiéd nagyon nincs. Főleg hogy a kérdésed az volt, hogy ez éheztetés -e, és erre válaszolom, hogy nagyon is az. Semmit nem számít, hogy van -e étvágyad, vagy sem, egészségtelen és kész.

Egyél többet, sportolj.Ráadásul ha már keveset eszel, legalább minőségit egyél. Meg zsírszegényt, meg tk-t... Ehetnél még valami "kalóriabomba" ételt is. Csak ne legyél ennyire alultáplált.

A teljes kiőrlésű, a zsírszegény dolgok és társai akkor jönnek képbe ha diétázni akarnál NORMÁLISAN. Vagyis nem koplalva, előre beállított kalóriamennyiséggel.

2015. febr. 10. 19:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha nem kívánsz többet, legalább ne szemetet ennél. Nem normális, hogy ennyit eszel. Szedj Béres cseppet, vagy fordulj orvoshoz, hogy megjöjjön az étvágyad. De valószínű ez átmeneti, nekem is vannak ilyen szakaszaim.
2015. febr. 10. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!