Szerintetek egy ilyen alakú nőnek mennyit kell fogynia? És ez az alak esztétikailag mennyire minősül rondának?
2011. febr. 2. 20:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem úgy 6-8 kg-ot.
Nekem nem tetszik, a hátsója aránytalanul nagy a teste többi részéhez, és túl vastag a combja. :S
2/9 anonim válasza:
semennyit.
Normálisan néz ki. Nem kell mindenkinek csontváznak lennie.
3/9 anonim válasza:
Kb 5 kg-ot.
Amúgy szerintem nem ronda.
4/9 anonim válasza:
fogynia nem tudom,de erősödnie az tuti
5/9 AnaRenée válasza:
Szerintem is max 5 kg-t kell leadni, meg egy pici otthoni torna. Amúgy ez nem rossz alak, 2-3 centi mínuszba és nagyon szép alakja lesz a csajszinak =)
6/9 anonim válasza:
Ja,ez a csaj a Szellemekkel suttogóból.
De ez valami szülés utáni kép,úgy tudom,uh nem mondanék negatívot róla.
Egyébként meg egyszerű,nem szabad hagyni,hogy a testzsír 24% fölé menjen.a testsúly másodlagos.
7/9 anonim válasza:
Csak nem Jennifer Love Hewitt?:D Abszolút felismerhető a tipikusan körte alkatáról..Sajnos én is hasonló vagyok. Amikor már bőven a kórosan sovány kategóriába tartozom, a combom és a hátsó felem még akkor is aránytalanul nagy..nem segít sem a sport, sem az étkezés, semmi..Nem azt mondom, hogy menthetetlen a helyzet, és nem lehet rajta segíteni, de egy körte alkattal 'megáldott' nőnek az életben nem lesznek vékony lábai.
8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom, ki ez, csak azért őt linkeltem be, mert hasonló alakom van (bár talán a bőröm feszesebb ennél)
2011. febr. 3. 00:05
9/9 anonim válasza:
Igen, ez J.L.Hewitt...szegény csaj mindig felhízik. Kb. 10 kiló felesleg van rajta. a csaj 159 cm és itt kb. 60 kiló, mikor 50-nek kellene lennie...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!