Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Foleg hasrol es combrol mivel...

Foleg hasrol es combrol mivel lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Tudom h nincs helyi zsiregetes, de foleg ezek a területek a kritikusak rajtam. Kb októberben vettem eszre hogy egy kicsit kezdek hozni. Liszterzekeny vagyok, ez nagyban befolyásolja az étkezést. De kb amióta tartom a gm diétát azota hiztam tole 4 kg-ot. Ezt szeretnem csak leadni, hogy ujra olyan alakom legyen mint nyáron. Heti 3 tesioram van 1x vagy 2x 1,5 órás karateedzesem. Emelett itthon minden nap csinálok 50 szabalyos gugolast es nyújtani szoktam. Nyáron amikor jobb az idő akkor Elmegyek futni. Minden nap legalabb 30 percet sétálni is szoktam. Az etkezesem kisse kusza, de 2000 kalorianal nem szoktam többet enni. Csirken kivul max pulykamellet szoktam meg készíteni magamnak, igyekszem sok zöldséget es gyümölcsöt enni. Ami a gyengem az az édesség sajnos, mert nagyon szeretek nassolni.

17 eves vagyok 165 cm es most 58 kg. Szeretnek 54 kg-ra lefogyni. Milyen tippeket tudnatok adni? Ha lehet akkor ne konditermes sportolast mert nem szeretnem a szüleimet még ezzel is terhelni anyagilag.

2015. febr. 6. 06:43
 1/5 anonim válasza:
Ahogy mondod, nincs helyi zsírégetés. Át kéne gondolnod az étrendedet, mert valami hibázik benne, és valószínű észre se veszed. Pl. túl sok gyümölcsöt eszel (gyümölcscukor) vagy éppen gyümölcslét iszol, ami szintén rengeteg kalória lehet, amivel nem számolsz. Lehet annyi is elég lenne, hogy szépen elhagyod a nassolgatást.
2015. febr. 6. 08:12
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
felülésekkel, futással.
2015. febr. 6. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak ásványvizet iszom, gyümölcslevet es kólát kb egy évben kétszer. Igen..a nassolasrol próbálok leszokni:)

Feluleseket csinálunk edzésen es tesin is. Futni pedig amikor hideg van nem szeretek mert ha egy kicsit is megizzadok akkor nagyon konnyen megfázom. Termeszetesen ha kitavaszodik ez nem lesz gond. Megbtudnatok tanácsot adni?

Es köszönöm az eddigi válaszokat!:)

2015. febr. 6. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én vinnék be egy kis zsírt is, legalább hetente egy-két étkezéskor, a nasit pedig száműzném.
2015. febr. 7. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szálkásító étrendet. Ha fogysz, mindenhonnan megy le majd zsír.
2015. febr. 7. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!