Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Anabolról?

Mit gondoltok az Anabolról?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok, vélemények, a használat érdekelne...Köszönöm!
2010. febr. 9. 19:05
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Az a véleményem róla, hogy anabolikus szteroid.

Hogy neked kéne-e szedni azt nem tudom... Mióta edzel, hogy edzel, mit tudsz a táplálkozásról, hogyan táplálkozol, mit tudsz a tápkieg-ekról, miket szedtél eddig, mit szedsz most és mennyit... Hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, és mik a méreteid, milyen súlyokkal edzel...

2010. febr. 9. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Anabolikus szaroid, mint a Naposim meg a többi...ha van fölösleges tartalék májad, veséd, akkor szedjed csak nyugodtan...
2010. febr. 9. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon értelmes hozzászólások....gratula.

Az Anabol pontosan annyit ér, amennyibe kerül.

Egy olcsó vacak, semmi értelme a szedésének.

Egy valamire való szteroid-kúra, kiegészítőkkel együtt 120-150 ezer forint.

Csak a miheztartás végett.

2010. febr. 10. 00:10
 4/9 A kérdező kommentje:
Az öcsém akarja elkezdeni a szedését! 20éves/185cm/90kg hobbi szinten jár konditerembe, mellbe (állítólag!) 80at nyom...Kb olyan 1-1,5 éve jár rendszeresen ( heti 2 alkalommal) bár ez lehet nem is éppen rendszeres...Próbálom lebeszélni róla de neki csak a haverok szava számít. Anyuék se tudnak vele beszélni...Pszichikai mellékhatásai is lehetnek?
2010. febr. 10. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Agresszívitásra gondolsz?

Bizony lehet...

agyon kell csapni!

:-)

2010. febr. 10. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Heti két edzés, és 80-at nyom? Hát akkor inkább táplálkozni kéne megtanulni, és helyesen edzeni. Heti két alkalom az semmi! Én 15 éve járok terembe, 150-nel nyomok, és heti 5-6 alkalom... És soha nem nyomtam semmit. Tök felesleges, azt se tudja mit szed be, mit, hogyan kell csinálni... Ez olyan, mintha egy trabant motorját tuningolnák... szétcsesződik az egész autó, mert semmije nem bírja a nagyobb teljesítményt... A szteroidok simán tönkretehetnek, ha nem figyelsz oda, és nem tudod miről szól a történet. Ráadásul ugye legális úton megvenni nem lehet, akik meg árulják ki tudja honnan szerzik... az ilyen cuccok 90%-a hamisítvány, jó esetben alig van benne hatóanyag, rosszabb esetben viszont isten tudja mit tettek bele... De sajna a hülyékkel nem lehet mit kezdeni. Körülöttem is voltak mindig olyanok akik nyomtak ezt azt, de nem érdekelt.
2010. febr. 11. 09:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát olyan emberre lenne szükségem aki ezt az öcsémnek megmondja! Mi vele itthon nem tudunk beszélni. Lehet szó suliról, számítógépről, pénzről, családi kapcsolatokról....ha hozzá szólunk ordibál!Megmutatom neki a komijaitokat...
2010. febr. 11. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a témához tartozik, de az, hogy az öcséd ilyen az nem magától alakul ki... Valami ott el lett szúrva nagyon.

Szedje csak az Anabolt, vagy lesz baja vagy nem, vagy szerencséje lesz vagy nem... A hülyékkel nem lehet mit kezdeni. Én élsportolókat edzek nagyon régóta, elvégeztem az orvosit is, kb. kétszer akkora, és háromszor erősebb vagyok, mint az öcséd, 15 éve edzek, és egyetlen kúrát csináltam, azt is 10 év után, maximális odafigyeléssel, és nem ilyen sz@r anyaggal, mint az anabol... De ő úgyis azt hiszi, hogy a haverjai tudják jól, meg a főgyurmagyuri a konditerembe aki árulja a hamisítvány sz@rokat. Hagyni kell, nem lebeszélni. A szteroid úgysem ér semmit magában, csak a szervezetét roncsolja vele. Gondolom megfelelő táplálkozásra és táplálékkiegészítőkre nincs hav 200 ezre, úgyhogy nem fog neki sokat számítani a kox :) Kicsit erősebb lesz amíg tolja, meg jól felvizesedhet... és játssza majd az agyát :D

2010. febr. 11. 14:02
 9/9 A kérdező kommentje:
Ettől nagyon félek! Az a baj, hogy hülye ideákat követ! Az is vicces nekem, hogy kondiba jár, de miután onnan hazajött megeszik egy tábla csokit, pattogatott kukoricát...csipszek...amitóta acigit is elhagyta az én összes cuccom megeszi..Nem okosan csinálja! Aztán meg ilyenekkel jön, hogy anabolról hall ettől-attól...:S
2010. febr. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!