Mit gondoltok az Anabolról?

Az a véleményem róla, hogy anabolikus szteroid.
Hogy neked kéne-e szedni azt nem tudom... Mióta edzel, hogy edzel, mit tudsz a táplálkozásról, hogyan táplálkozol, mit tudsz a tápkieg-ekról, miket szedtél eddig, mit szedsz most és mennyit... Hány éves vagy, milyen magas, hány kiló, és mik a méreteid, milyen súlyokkal edzel...

Nagyon értelmes hozzászólások....gratula.
Az Anabol pontosan annyit ér, amennyibe kerül.
Egy olcsó vacak, semmi értelme a szedésének.
Egy valamire való szteroid-kúra, kiegészítőkkel együtt 120-150 ezer forint.
Csak a miheztartás végett.

Agresszívitásra gondolsz?
Bizony lehet...
agyon kell csapni!
:-)

Nem a témához tartozik, de az, hogy az öcséd ilyen az nem magától alakul ki... Valami ott el lett szúrva nagyon.
Szedje csak az Anabolt, vagy lesz baja vagy nem, vagy szerencséje lesz vagy nem... A hülyékkel nem lehet mit kezdeni. Én élsportolókat edzek nagyon régóta, elvégeztem az orvosit is, kb. kétszer akkora, és háromszor erősebb vagyok, mint az öcséd, 15 éve edzek, és egyetlen kúrát csináltam, azt is 10 év után, maximális odafigyeléssel, és nem ilyen sz@r anyaggal, mint az anabol... De ő úgyis azt hiszi, hogy a haverjai tudják jól, meg a főgyurmagyuri a konditerembe aki árulja a hamisítvány sz@rokat. Hagyni kell, nem lebeszélni. A szteroid úgysem ér semmit magában, csak a szervezetét roncsolja vele. Gondolom megfelelő táplálkozásra és táplálékkiegészítőkre nincs hav 200 ezre, úgyhogy nem fog neki sokat számítani a kox :) Kicsit erősebb lesz amíg tolja, meg jól felvizesedhet... és játssza majd az agyát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!