Hogyan fogxjak le hogy közben izmosodjak is?
Mert 13 éves fiú vagyok és 174cm 81-83 kg és az lenne a kérdésem hogy milyen étrenddel tudnék fogyni és milyen edzéssel tudnék fogyni és izmosodni is
A válaszokat előre is köszönöm!
Súlyzós edzést hanyagolnám, sőt az előre megtervezett szigorú étrendet is ilyen fiatalon. Az lenne a lényeg, hogy sokat sétálj, túrázz, mozogj, friss levegőn legyél. Különböző péksütemények helyett egyél pl. kevésbé zsíros húst, egyél zöldségeket, igyál sok vizet, stb...
Nagyon röviden tömören ez lenne a lényeg ilyen fiatalon. Példának leírom, hogy nekem édesapám amikor még élt akkor az erdőn dolgozott és minden hétvégén túráztunk...most 17 éves vagyok, kb. 2 hónapja végzek súlyzós edzést és érzem, hogy megérte régebben az a sok mozgás. :) Menni fog!
Utolsó válaszolónak üzenném, hogy valószínűleg nem akar egy cingár lenni a kérdező, hanem át szeretné formálni a testét. Nem véletlenül írta oda, hogy izmosodni is szeretne. Szálkásítás pedig nem csak arról szól, hogy lefogyunk mindenből. Testzsírszázalékot kell levinni úgy, hogy a lehető legkisebb legyen az izomveszteség.
Ha ezt így nem értenéd akkor annyi a lényeg, hogy a srác egy nap szálkás lesz, csak lehet kétszer akkora karral mint amekkora neked van. :) Így érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!