Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogxjak le hogy közben...

Hogyan fogxjak le hogy közben izmosodjak is?

Figyelt kérdés

Mert 13 éves fiú vagyok és 174cm 81-83 kg és az lenne a kérdésem hogy milyen étrenddel tudnék fogyni és milyen edzéssel tudnék fogyni és izmosodni is

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 31. 22:20
 1/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ilyen 70-74 kg szeretnék lenni és azért szeretnék izmosodni hogy jó alakom legyen
2015. jan. 31. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés, aerob edzés és diéta. Ennek a pontos módját megtalálod a Sárga Kapszula címe könyvben, internetről ingyen is le tudod tölteni.
2015. jan. 31. 22:49
 3/9 anonim ***** válasza:
De azért megjegyezném, hogy 13 évesen nem biztos, hogy jó a súlyzós edzés, előtte érdemes lenne 1-2 évig saját testsúllyal edzeni. Diétát persze csinálhatsz most is.
2015. jan. 31. 22:50
 4/9 anonim válasza:
Semmilyen cukros vagy cukormentes műanyag üdítőt ne fogyassz! Ez az egyik legfontosabb.
2015. jan. 31. 23:00
 5/9 anonim válasza:

Súlyzós edzést hanyagolnám, sőt az előre megtervezett szigorú étrendet is ilyen fiatalon. Az lenne a lényeg, hogy sokat sétálj, túrázz, mozogj, friss levegőn legyél. Különböző péksütemények helyett egyél pl. kevésbé zsíros húst, egyél zöldségeket, igyál sok vizet, stb...

Nagyon röviden tömören ez lenne a lényeg ilyen fiatalon. Példának leírom, hogy nekem édesapám amikor még élt akkor az erdőn dolgozott és minden hétvégén túráztunk...most 17 éves vagyok, kb. 2 hónapja végzek súlyzós edzést és érzem, hogy megérte régebben az a sok mozgás. :) Menni fog!

2015. febr. 1. 05:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😃
2015. febr. 1. 09:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Tesó, én ugyanennyi idősen és magassággal vagyok 52 kg... szálkásítanod kéne, de rendesen.
2015. febr. 1. 21:34
 8/9 anonim válasza:

Utolsó válaszolónak üzenném, hogy valószínűleg nem akar egy cingár lenni a kérdező, hanem át szeretné formálni a testét. Nem véletlenül írta oda, hogy izmosodni is szeretne. Szálkásítás pedig nem csak arról szól, hogy lefogyunk mindenből. Testzsírszázalékot kell levinni úgy, hogy a lehető legkisebb legyen az izomveszteség.

Ha ezt így nem értenéd akkor annyi a lényeg, hogy a srác egy nap szálkás lesz, csak lehet kétszer akkora karral mint amekkora neked van. :) Így érted?

2015. febr. 2. 04:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Az mondjuk elég fura, hogy még az 52 kg-al sem vagyok kifejezetten cingár, bár tény hogy elférhetne rajtam még 5-6 kg izom ^^
2015. febr. 2. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!