Életmódváltás előtti napon csináltál-e valami búcsú-kajálást-ivászatot?
Amíg ilyeneket csináltam azután soha nem sikerült életmódot váltanom. Az a baj nálam, ha egyik nap nagyon bekajálok utána másnap iszonyatosan kívánom az ételt. Szóval igyekszem kerülni a nagy kilengéseket.Hosszú hónapokig csak híztam a te módszereddel, mindig majd másnap stb...még egy búcsúkaja.
Nálam a nagy kaja ellen a sport segít. Általában este jön rám a kaja utáni nagy vágy, így ha tornázok akkor ez elmúlik. Pl ha nagyon kívánok egy nutellás palacsintát, akkor azt a feltételt szabom, hogy ha reggel is nagyon kell még akkor megeszem. Általában reggel már nem is kívánom az előző esti álom kaját.
Szóval én a sok hasonló tapasztalatommal azt javaslom, hogy ne búcsú kaját tarts hanem egy indító fogyókúra előtti jó nagy tornát. Hidd el sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!