Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki léböjtkúrát...

Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál levet!

Figyelt kérdés
köszönöm!
2015. jan. 29. 20:18
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! :) :) :)
2015. márc. 7. 18:09
 42/47 anonim válasza:
Sziasztok. Teljesen új "érdeklődő" vagyok, de mégsem. Ma épp elkezdtem a léböjtömet. (Délelőtt csak víz, ebédre leves, uzsira és vacsira banán-alma turmix). Ha jól bírom, (márpedig jól fogom) pénteken is beiktatom. Anyukám nagy bajnok ebben, ő már 2 éve minden szerdán és pénteken csak vizet iszik - pénteken kenyeret is eszeget hozzá - "Bomba jó nő" 50 évesen és 4 gyermekkel a hátán. Neki nagyon bejön ez a módszer, egyre több társa van hozzá. Annyi, hogy ezeken a napokon nem megy sehová (csak dolgozni) és hamar lefekszik aludni. Neki meggyőződése hogy kipihentebb, szebb a bőre, tulajdonképpen folyamatosan tisztító és fogyókúrázik, és persze kb. olyan alakja van mint nekem. (Én 24 éves vagyok, kb. 60kg, 160 cm) Természetesen tavaszi-nyári fogyásképpen szeretném én is elindítani ezt a léböjtölést, de ha vagány vagyok megtartanám ezt a szerda-péntek léböjt szokást. Tapasztalatok ezzel kapcsolatba? Mármint a rendszerességre gondolok.
2015. márc. 18. 09:46
 43/47 anonim ***** válasza:
Szia:) A léböjt az az, amikor semmi rostot nem eszel, hanem csak a zöldés és gyümölcsök levét, gyógyteát és vizet. Ha már turmixot iszol, akkor az nem léböjt. Szerintem a valódi méregtelenítéshez minimum 5-10 napra van szükség. Én csak zöldség, de inkább gyümölcs leveket ittam vízzel hígítva, vizet és csalán teát. És gyümölcs centrifugával csináltam a leveket, nem turmixoltam. Viszont az 5 napos léböjtöm után sajna nem fogytam:( Szerintem raktározott a szervezetem. Két napja, hogy kezd elindulni végre:) Én is terveztem heti egy lénapot, de meggondoltam magam, félek, hogy a másik 6 napban jobban raktároz majd. Aztán lehet, hogy ez hülyeség....anyukád a nem lénapokon mennyit eszik?
2015. márc. 18. 20:57
 44/47 anonim válasza:
Bár nem olvastam amit írtál, de végül kibírtam turmix nélkül.:-) Délelőtt víz, ebédre kb. 2,5 dl tejfölös karalábé leves (ez volt a munkahelyemen az ebéd) uzsonna, vacsi víz, víz, víz, ja és egy pohár pikáns paradicsomlé (Topjoy) is lecsúszott. Sajnos nincs gyümölcs/zöldség centrifugám, egyelőre az volt a célom hogy kipróbáljam milyen is egy "folyadéknap". Nekem jól esett! Igyekezni fogok pénteken is betartani. Aztán minden szerdán és pénteken egész évben! :) Anyukám a nemfolyadék napokon ugyanúgy reggelizik, menzán ebédel, vacsira almát szokott. (az mindíg van nálunk) A gyümölcscentrifuga egyébként milyen? Még sosem láttam ilyen "szerkentyűt" élőben. Beleteszel egy kígyóuborkát, 2 paradicsomot és kifacsarja a nedűt? A levüket? Aztán lehúzod? (Bocs a hülye kérdésekért... :) )
2015. márc. 19. 09:45
 45/47 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Igen, úgy működik a gyümölcscentrifuga, ahogy leírtad. Amúgy, gyümölcsprést ajánlottabb venni, azzal több tápanyag marad a lében állítólag. Ugyanúgy néz ki, csak elvileg lassabban juice-ol. Én nem hiszem, hogy a vizenlét jó. Sok zöldség-gyümölcslé kell és mellette sok víz. Nem csak vagy szinte csak víz.
2015. márc. 22. 08:48
 46/47 anonim ***** válasza:
Amit még tudok ajánlani, ha nem léböjtről, hanem folyadéknapról van szó, az egy erős turmixgép. Épp egyik nap vettem, nagyon jól turmixolja a céklát is...így a rostot is beviszed, nem úgy, mint a centrifugával, vagy a préssel.
2015. márc. 23. 21:14
 47/47 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat!
2015. márc. 24. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!