Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál levet!
Csak szombatonként mérem a súlyom, úgyhogy még mindig csak azt az 5kg-t tudom, ami 7 nap alatt lement.
Én is rakok gyümölcsöt a zöldség levekhez, nem tudnám tisztán meginni a zöldséglevet. :) Ma alma-ananász-római salát-cikória levet iszok ebédre és vacsorára. Reggelire alma-gyömbér van.
Én még csak sétálok, nem csinálok edzést, mert nagyon nagy a súlyom, majd később.
Scarlett gyümölcsprésem van. Nagyon bevált. :)
Jégsalátát még nem használtam, csak római salátát, madársalátát, ruccolát és cikóriát, de a jégsalátát ajánlották nekem, szóval a helyedben kipróbálnám. :) Szerintem mondjuk répával és naranccsal jó lehet, vagy ananásszal és almával. :)
Örülök, hogy ízlik a gyömbér. Nagyon jót tesz. Én utálom, csak a jótékony hatásai miatt iszom. :)
Én nem adnék pénzt könyvért. Annyi ingyen recept van a neten. :) Ha tudsz angolul, tudok facebook-os csoportokat ajánlani, ahol mindenki kiírja, mit csinált aznapra.
Jó bírom amúgy, még 26-ig csinálom. Az lesz a 20. nap. :) Aztán 5 napig még csak nyers zöldség-gyümölcsöt eszek majd, utána pedig visszaállok a szénhidrát csökkentett diétámra reggelire és ebédre, vacsira pedig marad juice/smoothie.
A piac jó! :) :) :) A szauna még jobb! :) Alig várom, hogy járjak majd edzeni és szaunázni. :)
Ajánlom a Reboot friends és a Young and raw 30 days green smoothie challange csoportokat.
Ma ráálltam a mérlegre! :) 8 kiló mínusz a 15 nap alatt. :) És igen!!!! Megcsináltam a 15 napot! :) Még 5 nap, aztán végre vége. :)
Tegnap amúgy megtudtam, hogy nem iszom eleget. :( Nagyon durva, de legalább 2 liter juice-t és minimum annyi, de leginkább kétszer annyi vizet kéne inni. Én kb. 1,5l juice-t ittam, ami kevés. :( Ma növeltem a juice-t, de nem esett jól, mert úgy utálom a zöldségleveket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!