Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és
mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani
hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál
levet!
SZuper, grtatulálok!!!!:)))) Az tényleg nagyon kevés folyadék, de nem is vagy szomjas? Én már kínomban is iszok. (Főleg amikor a család az orrom előtt eszik....). Annak is utána nézhetnél, de én úgy tudom, hogy csak hígítva (vízzel) szabad inni a leveket, mert töményen megterheli a veséket. Szóval kell tényleg a sok folyadék, mert úgy is ürül a méreganyag. Ma készítettem alma, körte, lime, zellerlevél lét, nagyon fincsi. Bár a zöldséglevek nekem sem jönnek be...zellerlevél nélkül lett volna az igazi, pedig nem szeretem a citromos dolgokat. Ügyes vagy, és kitartást erre az 5 napra:)))
2015. febr. 21. 20:31
32/47 A kérdező kommentje:
Mindig iszok egy pohár vizet a zöldség-gyümölcslé előtt és után, úgyhogy kvázi, mintha higítva lenne, viszont higítani nem akarom, mert így is örülök, ha megiszom belőle, amennyit kell. :)
Csak annyi zöldséget teszel a levedbe? A zellerlevelet? Én is szívesen innék csak gyümit, de aggódom, hogy akkor túl sok lenne a cukor és kevés a tápérték.
Néha már olyan hígításban iszom, mintha szörp lenne...attól függ épp milyen kedvem van, elég furcsa így:) Zöldségből a sárgarépából és céklából teszek bele nagyobb mennyiségben. Viszont én ma abbahagytam, elég volt az 5 nap, tegnap család megint alkotott a konyhában...eddig bírtam:) Majdnem 4 kiló lement az 5 napban, és januártól összesen 10,4. És ezt az 5 napot megcsinálom negyed évente. Melyik nap hagyod abba?
2015. febr. 23. 12:56
34/47 A kérdező kommentje:
Wow! :) Milyen gyorsan elment ez az 5 nap! :)
Én tegnap hamburget sütöttem saját készítésű hamburgerhússal- amibe vastag sajt szeletet teszek-, hagymakarikákkal és hasábburgonyával. Ja, és banános sütit. :) Hát, szó szerint remegtem, annyira erősen hívogatott. :) De megálltam. :) Csütörtök lesz a 20. napom, addig csinálom. :) Pénteken már eszek majd gyümölcsöt meg nyers zöldséget! :) Alig várom. :)
Most nekem is gyorsan ment az 5 nap:) Hogy vagy képes ilyen finomságokat készíteni, miközben böjtölsz..., nagyon erős vagy:) Alig van mér vissza egy kis idő, és tudod milyen jó érzés lesz a tudat, hogy megcsináltad? És nekem olyan is egy kicsit, mintha nem is ebben a világban lettem volna...de csak így utólag, és nagyon jó volt. Negyed évente csinálok egy 5 naposat. Gondolom Te nem csinálsz 20 naposat negyedévente:) Ja, és azt olvastam, hogy hetente célszerű egy ilyen lé napot bevezetni:)Kitartást:))
2015. febr. 23. 20:17
Hogy bírod az utolsó napokat?:)
2015. febr. 25. 20:02
37/47 A kérdező kommentje:
Remekül. :) De már nagyon-nagyon várom a végét! :) Ma már vásároltam az "utána" időszakra! :) Finom salátákat, gyümit. :) SAJTOT!!! :) :) :) Már csak holnap van. :) Akkor csalok egy kicsit és csak gyümölcsöt fogok inni. :) Legalább az utolsó nap jó emlékkel záruljon. :)
Milyen volt az első nap?:)))) Meg tudtad állni, hogy ne kóstolgass minden félét? Mérted magad, vagy majd csak holnap fogod? Kíváncsi vagyok mennyi ment le. Beleakadtam a kalóriabázis.hu oldalra:)) Biztos sokan ismerik, nekem ez újdonság, gyorsan regisztráltam, nagyon jó:))) Ma méricskéltem mindent, ajánlom neked is, ha még nem ismernéd:)
2015. febr. 27. 23:02
39/47 A kérdező kommentje:
Jó volt! :) Nyers gyümit meg salit ettem, és egy tányér üres levest. 1kg ment le az utolsó héten. Így már összesen 20 kilónál járok. :)
Én a myfitnesspal.hu-t használom. Olyan, mint a kalóriabázis csak angolul. :)
Gratulálok a 20 kilóhoz! Örülök, hogy tettszett a léböjt, és annak is, hogy "megismertelek". Meséltem a kitartásodról unokatesómanak, most ő is léböjtölni szeretne:)) Kívánom, hogy sikerüljön a fogyókúrád, további sok sikert hozzá:)
2015. márc. 2. 21:49
Kapcsolódó kérdések: