Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki léböjtkúrát...

Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál levet!

Figyelt kérdés
köszönöm!
2015. jan. 29. 20:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
SZuper, grtatulálok!!!!:)))) Az tényleg nagyon kevés folyadék, de nem is vagy szomjas? Én már kínomban is iszok. (Főleg amikor a család az orrom előtt eszik....). Annak is utána nézhetnél, de én úgy tudom, hogy csak hígítva (vízzel) szabad inni a leveket, mert töményen megterheli a veséket. Szóval kell tényleg a sok folyadék, mert úgy is ürül a méreganyag. Ma készítettem alma, körte, lime, zellerlevél lét, nagyon fincsi. Bár a zöldséglevek nekem sem jönnek be...zellerlevél nélkül lett volna az igazi, pedig nem szeretem a citromos dolgokat. Ügyes vagy, és kitartást erre az 5 napra:)))
2015. febr. 21. 20:31
 32/47 A kérdező kommentje:

Mindig iszok egy pohár vizet a zöldség-gyümölcslé előtt és után, úgyhogy kvázi, mintha higítva lenne, viszont higítani nem akarom, mert így is örülök, ha megiszom belőle, amennyit kell. :)

Csak annyi zöldséget teszel a levedbe? A zellerlevelet? Én is szívesen innék csak gyümit, de aggódom, hogy akkor túl sok lenne a cukor és kevés a tápérték.

2015. febr. 23. 10:40
 33/47 anonim ***** válasza:
Néha már olyan hígításban iszom, mintha szörp lenne...attól függ épp milyen kedvem van, elég furcsa így:) Zöldségből a sárgarépából és céklából teszek bele nagyobb mennyiségben. Viszont én ma abbahagytam, elég volt az 5 nap, tegnap család megint alkotott a konyhában...eddig bírtam:) Majdnem 4 kiló lement az 5 napban, és januártól összesen 10,4. És ezt az 5 napot megcsinálom negyed évente. Melyik nap hagyod abba?
2015. febr. 23. 12:56
 34/47 A kérdező kommentje:

Wow! :) Milyen gyorsan elment ez az 5 nap! :)

Én tegnap hamburget sütöttem saját készítésű hamburgerhússal- amibe vastag sajt szeletet teszek-, hagymakarikákkal és hasábburgonyával. Ja, és banános sütit. :) Hát, szó szerint remegtem, annyira erősen hívogatott. :) De megálltam. :) Csütörtök lesz a 20. napom, addig csinálom. :) Pénteken már eszek majd gyümölcsöt meg nyers zöldséget! :) Alig várom. :)

2015. febr. 23. 14:10
 35/47 anonim ***** válasza:
Most nekem is gyorsan ment az 5 nap:) Hogy vagy képes ilyen finomságokat készíteni, miközben böjtölsz..., nagyon erős vagy:) Alig van mér vissza egy kis idő, és tudod milyen jó érzés lesz a tudat, hogy megcsináltad? És nekem olyan is egy kicsit, mintha nem is ebben a világban lettem volna...de csak így utólag, és nagyon jó volt. Negyed évente csinálok egy 5 naposat. Gondolom Te nem csinálsz 20 naposat negyedévente:) Ja, és azt olvastam, hogy hetente célszerű egy ilyen lé napot bevezetni:)Kitartást:))
2015. febr. 23. 20:17
 36/47 anonim ***** válasza:
Hogy bírod az utolsó napokat?:)
2015. febr. 25. 20:02
 37/47 A kérdező kommentje:
Remekül. :) De már nagyon-nagyon várom a végét! :) Ma már vásároltam az "utána" időszakra! :) Finom salátákat, gyümit. :) SAJTOT!!! :) :) :) Már csak holnap van. :) Akkor csalok egy kicsit és csak gyümölcsöt fogok inni. :) Legalább az utolsó nap jó emlékkel záruljon. :)
2015. febr. 25. 21:39
 38/47 anonim ***** válasza:
Milyen volt az első nap?:)))) Meg tudtad állni, hogy ne kóstolgass minden félét? Mérted magad, vagy majd csak holnap fogod? Kíváncsi vagyok mennyi ment le. Beleakadtam a kalóriabázis.hu oldalra:)) Biztos sokan ismerik, nekem ez újdonság, gyorsan regisztráltam, nagyon jó:))) Ma méricskéltem mindent, ajánlom neked is, ha még nem ismernéd:)
2015. febr. 27. 23:02
 39/47 A kérdező kommentje:

Jó volt! :) Nyers gyümit meg salit ettem, és egy tányér üres levest. 1kg ment le az utolsó héten. Így már összesen 20 kilónál járok. :)

Én a myfitnesspal.hu-t használom. Olyan, mint a kalóriabázis csak angolul. :)

2015. febr. 28. 08:49
 40/47 anonim ***** válasza:
Gratulálok a 20 kilóhoz! Örülök, hogy tettszett a léböjt, és annak is, hogy "megismertelek". Meséltem a kitartásodról unokatesómanak, most ő is léböjtölni szeretne:)) Kívánom, hogy sikerüljön a fogyókúrád, további sok sikert hozzá:)
2015. márc. 2. 21:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!