Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki léböjtkúrát...

Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál levet!

Figyelt kérdés
köszönöm!
2015. jan. 29. 20:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
Nagyon ügyes vagy:))) És méred magad? Eddig hány kilónál tartasz? Én meg csak szimplán fogyózok most, és 2 hete állok 6 kilónál:((( Kéne nekem is egy pár napos léböjt, csak kisbabám van, nem tudom megoldani, hogy ne én főzzek neki, és azt nem bírnám ki. Valamit kiokoskodok, aztán beiktatom én is a böjtöt. Azt tudod, hogy a böjtöd után ugyanannyi felépítőnapot kell csinálni, ahány nap volt maga a böjt?
2015. febr. 14. 13:19
 12/47 A kérdező kommentje:

Én főzök a családnak és a kisbabámnak is külön. Pár napja sütöttem töltött csirkét... Uh, nagyon nehéz volt megállni. Amúgy, a sajt hiányzik nagyon.

Nem tudom, hány napig csinálom még, de mondjuk, ha 15-20 napig csinálom, annyi felépítő nap csak nem kell.

2015. febr. 14. 20:53
 13/47 A kérdező kommentje:
Ja, és 5kg-t fogytam a 8 nap alatt.
2015. febr. 14. 20:53
 14/47 anonim ***** válasza:
óóóóó, és nem zavarnak a finom illatok?:) Ez kínzás:))) Amikor böjtöltem, a családnak meg volt tiltva a főzés:)))) Férjemnek már mondogatom, hogy lassan szeretnék böjtölni. De de, én úgy tudom, hogy ugyanannyi felépítőnap kell, de nézz utána neten, de valami normális oldalon. További jó hétvégét és böjtölést:)
2015. febr. 14. 21:05
 15/47 anonim ***** válasza:
Annyira kedvet kaptam a böjthöz, hogy egyik nap tuti elkezdem én is, lehet, hogy Te addigra már abbahagyod:) Találtam egy böjtös olvasnivalót, elküldöm, hátha van kedved olvasgatni:)) Abban segítenél, hogy Te milyen leveket iszol? Egyik nap írtál egy sütőtököst, az nagyon szimpi volt. Ezeket Te találod ki? Köszi:) És az olvasnivaló: [link]
2015. febr. 14. 23:18
 16/47 A kérdező kommentje:

Még nem tudom, mikor hagyom abba, hátha csináljuk majd párhuzamosan...

Olvasok recepteket, de nem nagyon szimpatikusak, úgyhogy próbálok magamnak kitalálni, hogy ne legyen olyan szörnyű. :)

2015. febr. 15. 08:39
 17/47 A kérdező kommentje:
Ma van a 10 nap! :) És még nem akarom abbahagyni. :) A következő cél a 15 nap! :)
2015. febr. 17. 10:19
 18/47 anonim ***** válasza:
Aztaaaa:))))) Nagyon ügyes vagy:) Akkor pár napot együtt böjtölünk, én holnap kezdem:)))) Vagyis kb együtt is fejezzük be, 5 naposat tervezek. Tegnap már bevásároltam a gyümölcsökből, aztán holnap indul a lékészítés:) Vettem zellerszárat, egy kicsit megkóstoltam...hát majd meglátjuk, de szerintem nem lesz nekem sem a kedvencem:) Narancsot is teszel a levedbe? Hány kilónál tartasz?
2015. febr. 17. 13:15
 19/47 A kérdező kommentje:
Na! :) Gratula az elhatározáshoz! :) Csak gyümölcslevet fogsz inni vagy zöldséglevet is? Miket tervezel csinálni?
2015. febr. 17. 21:06
 20/47 anonim ***** válasza:
:))) Miattad van:) Elsősorban gyümölcsleveket akarok inni hígítva vízzel, és csalánteát (ez szuper méregtelenítő). A napokban találtam pár lé receptet, de abból olyanokat akarok készíteni, amikben van azért gyümölcslé is, tisztán nem tudnám meginni a zöldséglevet:( Régebben a böjtöket hosszú hétvégére időzítettem, és megtoldottam 1-2 nap szabival. Akkor olvasgattam, mentem masszíroztatni, meditáltam...azt csináltam, amihez éppen kedvem volt.Most gondban leszek, mert 15 hónapos a babám, az ebédjét csak meg kéne kóstolni...hát nem tudom mi lesz. Párom itthon lesz, segít mindenben. Régebben böjt alatt spinningeltem is, ezt most is tervezem, jó leizzadni minden nap, hogy a mérgek jobban ürüljenek. Azt nem tudom, hogy szaunázni lehet-e, ennek még gyorsan utána nézek. Hány kilónál tartasz? És akartam már kérdezni, hogy milyen a gyümölcscentrifuga? Jó a zöldségekre is?
2015. febr. 17. 21:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!