Van itt olyan, aki léböjtkúrát csinál? Hányszor és mit isztok? Tudnátok jó gyümölcscentrifugát ajánlani hozzá? Ami bármilyen zöldségből, levélből is csinál levet!
Figyelt kérdés
köszönöm!2015. jan. 29. 20:18
11/47 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy:))) És méred magad? Eddig hány kilónál tartasz? Én meg csak szimplán fogyózok most, és 2 hete állok 6 kilónál:((( Kéne nekem is egy pár napos léböjt, csak kisbabám van, nem tudom megoldani, hogy ne én főzzek neki, és azt nem bírnám ki. Valamit kiokoskodok, aztán beiktatom én is a böjtöt. Azt tudod, hogy a böjtöd után ugyanannyi felépítőnapot kell csinálni, ahány nap volt maga a böjt?
12/47 A kérdező kommentje:
Én főzök a családnak és a kisbabámnak is külön. Pár napja sütöttem töltött csirkét... Uh, nagyon nehéz volt megállni. Amúgy, a sajt hiányzik nagyon.
Nem tudom, hány napig csinálom még, de mondjuk, ha 15-20 napig csinálom, annyi felépítő nap csak nem kell.
2015. febr. 14. 20:53
13/47 A kérdező kommentje:
Ja, és 5kg-t fogytam a 8 nap alatt.
2015. febr. 14. 20:53
14/47 anonim válasza:
óóóóó, és nem zavarnak a finom illatok?:) Ez kínzás:))) Amikor böjtöltem, a családnak meg volt tiltva a főzés:)))) Férjemnek már mondogatom, hogy lassan szeretnék böjtölni. De de, én úgy tudom, hogy ugyanannyi felépítőnap kell, de nézz utána neten, de valami normális oldalon. További jó hétvégét és böjtölést:)
15/47 anonim válasza:
Annyira kedvet kaptam a böjthöz, hogy egyik nap tuti elkezdem én is, lehet, hogy Te addigra már abbahagyod:) Találtam egy böjtös olvasnivalót, elküldöm, hátha van kedved olvasgatni:)) Abban segítenél, hogy Te milyen leveket iszol? Egyik nap írtál egy sütőtököst, az nagyon szimpi volt. Ezeket Te találod ki? Köszi:) És az olvasnivaló: [link]
16/47 A kérdező kommentje:
Még nem tudom, mikor hagyom abba, hátha csináljuk majd párhuzamosan...
Olvasok recepteket, de nem nagyon szimpatikusak, úgyhogy próbálok magamnak kitalálni, hogy ne legyen olyan szörnyű. :)
2015. febr. 15. 08:39
17/47 A kérdező kommentje:
Ma van a 10 nap! :) És még nem akarom abbahagyni. :) A következő cél a 15 nap! :)
2015. febr. 17. 10:19
18/47 anonim válasza:
Aztaaaa:))))) Nagyon ügyes vagy:) Akkor pár napot együtt böjtölünk, én holnap kezdem:)))) Vagyis kb együtt is fejezzük be, 5 naposat tervezek. Tegnap már bevásároltam a gyümölcsökből, aztán holnap indul a lékészítés:) Vettem zellerszárat, egy kicsit megkóstoltam...hát majd meglátjuk, de szerintem nem lesz nekem sem a kedvencem:) Narancsot is teszel a levedbe? Hány kilónál tartasz?
19/47 A kérdező kommentje:
Na! :) Gratula az elhatározáshoz! :) Csak gyümölcslevet fogsz inni vagy zöldséglevet is? Miket tervezel csinálni?
2015. febr. 17. 21:06
20/47 anonim válasza:
:))) Miattad van:) Elsősorban gyümölcsleveket akarok inni hígítva vízzel, és csalánteát (ez szuper méregtelenítő). A napokban találtam pár lé receptet, de abból olyanokat akarok készíteni, amikben van azért gyümölcslé is, tisztán nem tudnám meginni a zöldséglevet:( Régebben a böjtöket hosszú hétvégére időzítettem, és megtoldottam 1-2 nap szabival. Akkor olvasgattam, mentem masszíroztatni, meditáltam...azt csináltam, amihez éppen kedvem volt.Most gondban leszek, mert 15 hónapos a babám, az ebédjét csak meg kéne kóstolni...hát nem tudom mi lesz. Párom itthon lesz, segít mindenben. Régebben böjt alatt spinningeltem is, ezt most is tervezem, jó leizzadni minden nap, hogy a mérgek jobban ürüljenek. Azt nem tudom, hogy szaunázni lehet-e, ennek még gyorsan utána nézek. Hány kilónál tartasz? És akartam már kérdezni, hogy milyen a gyümölcscentrifuga? Jó a zöldségekre is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!