160 cm-hez sok a 49 kiló?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok,és az egyik tanárom beszólt mert pont ettem hogy: milyen jó étvágyam van! Meglátszik hogy szeretek enni! De nem baj,majd te is megtalálod az igazit!
És nem viccből mondta,mert még csak mosolyogni se mosolygott! :( És hogyan lehetne egy picit fogyni egy ennyi idős lánynak? Nem szeretnék koplalni,hanem mozogni,és egészségesebb ételeket enni. Tudnátok egy két ételt írni reggelire ebédre meg vacsira amik egészségesebbek? Előre is köszönöm!
2015. jan. 27. 18:03
21/24 anonim válasza:
Utolsó, nem érted a dolgot! Ha valóban nagyon zsíros lenne, akkor sem szólhat így be neki egy tanár, főleg egy testi-lelki fejlődése elején járó kiskamasznak! Ebből lesz a testképzavar, anorexia. Volt már rá példa, hogy egy bunkó tesitanár miatt három kislány is kezelésre szorult a nem túl nagy általános iskolából.
22/24 A kérdező kommentje:
Őszinte részvétem a húgod miatt! :(
2015. jan. 28. 15:51
23/24 anonim válasza:
Én is 160 cm vagyok, és 52 kg. Egyáltalán nem érzem kövérnek magam:)
17/L
24/24 anonim válasza:
hát én 170 vagyok februárban voltam 13 és 38 kg vagyok...
gybknt az az egeszseges ha vki 110-el könnyebb a magasságánál. nem azt mondom h az nem kövér csak h az az egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!