160 cm-hez sok a 49 kiló?
13 éves lány vagyok,és az egyik tanárom beszólt mert pont ettem hogy: milyen jó étvágyam van! Meglátszik hogy szeretek enni! De nem baj,majd te is megtalálod az igazit!
És nem viccből mondta,mert még csak mosolyogni se mosolygott! :( És hogyan lehetne egy picit fogyni egy ennyi idős lánynak? Nem szeretnék koplalni,hanem mozogni,és egészségesebb ételeket enni. Tudnátok egy két ételt írni reggelire ebédre meg vacsira amik egészségesebbek? Előre is köszönöm!

Sajnos egyes emberek beszólásai miatt a tizenévesek valamiért a lelkileg magukra veszik, és elkezdik a idétlen "jaj, de kövér vagyok" szövegüket. Sajnos az én húgom is így volt pár éve. 15 évesen a fejébe vette, hogy ő kövér, fogynia kell. Hiába mondtuk, hogy nem hogy nem kövér de sovány is, de csak hümmögött, majd a hülye barátnőivel megegyeztek, hogy márpedig kövérek, mert mindenki szerint a vékonyság a menő. Még itt a gyakorin is jött pár okos észlény akik szerint 160 cm mellé ideális a 45 kiló. A húgom végül annyira belelovalta magát, hogy anorexiás lett. Hiába vettük észre, hogy baj van, hiába könyörgött a család, hogy egyen, már késő volt. Egyre többször lett rosszul, egyre többször lett beteg. Anyám azt mondta, hogy őt azt sem érdekli ha a húgom meggyűlöli, de kérni fog az orvosoktól olyan lehetőséget, hogy bevihesse kényszer gyógykezelésre, ahol orvosok segítségével felhizlalják. Apuval már intézkedtek, de ugye ez sem megy egyik napról a másikra. Egy nap a húgom összeesett, a mentő vitte be a kórházba. Szép lassan minden szervezete feladta. Az orvosok már nem sokat tudtak tenni. Nagyon dühös voltam a húgomra, mert az ostobasága miatt látnom kellett, hogy apám sír mint egy kisfiú, hogy anyám összeroppant. Mégis az utolsó éjszakán amikor újra tisztán tudott beszélni a húgom, én is sírtam, és könyörögtem, hogy egyen, hogy gyógyuljon meg. Mosolygott.."tudod tesó, elcsesztem".. Másnap meghalt..
(a francba most is bőgök)
Ma már nem a húgomra vagyok dühös hanem rád kérdező, és azokra akik szerint így vagy tökéletes, és azokra akik mondják a hülyeséget, hogy egy labilis idegzetű tinédzser kövérnek érezze magát. Szívem szerint bevinnélek a kórházba, hogy lásd hová jutnak akik anorexiásak lesznek, vagy elvinnélek húgom sírjához, hogy lásd, milyen kevés ideig élt. Ezt akarod? HA nem akkor ne foglalkozz azokkal akik beszólogatnak. Nem éri meg. Ha a tanár azt mondja, látom jó étvágyad van, akkor nyugodtan mond, hogy
"igen, de sajnos, kevés kaját hoztam magammal" de ne hagyd, hogy lelkileg összetörjön. Mert ha elindulsz a lejtőn nem biztos, hogy van második esélyed.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!