Gyümölcsöt nem szabad enni fogyókúra idején, de ha nem eszem székrekedésem van, ilyenkor mi van?
Lehet enni gyümölcsöt, csak abból sem kell sokat enni.
A sok zöldség egyébként okozhat puffadást.
Szóval egyél mindenfélét.
nyugodtan egyél gyümölcsöt,csak az alacsonyabb szénhidrát és kalóriatartalmút választ.pl alma,narancs,pomelo,mandarin
én ezeket simán eszem minden nap
a gyümölcscukor azért nem azonos a répacukorral,az emésztéshez pedig kell
nyilván nem kilószámra,de szerintem napi 2-3 darab simán belefér
nekem ez a nasim
Nyugodtan egyél gyümölcsöt. Napi 2-3 alma is mehet simán.
Főleg, ha ilyen gondod van.
PFF... egyél gyümölcsöt, délelőtt. Legjobb reggelire. Teljesen mindegy, hogy milyen a kalóriatartalma...
Ne csak azt nézd, hogy miről mit írnak, hanem azt is, hogy neked mi a jó.
Elárulom neked, hogy én egy héten legalább 4x banánturmix-al indítom a napom. Mert különben kb. nekem is székrekedésem van, mint neked.
Pedig a banánt mindenki szidja, mert magas a kalóriatartalma. Pedig az egyik legjobb dolog székrekedés ellen. A benne levő K vitamin külön segíti az emésztést.
Az ésszel végzett diéta nem arról szól, hogy megvonunk magunktól dolgokat, hanem arról, hogy változatosan étkezünk és mértékkel.
Szóval a hatalmas nagy információáradatból szűrd ki, hogy mi a jó neked. Nyilvánvaló, hogy a gyümölcsök elhagyása nem jó, tehát ne iktasd ki teljesen az étrendedből.
Az utolsó jó nagy hülyeséget írt, a banán ugyanis MEGFOGJA a székletet, hasmenéskor jó banánt enni.
Kedves kérdező! Tényleg ehetsz gyümiket, a legtöbb rost a bogyósokban van (bár ezek mirelitek most, vagy nagyon drágák hisz még nincs szezonjuk) jó még a narancs, alma, stb. Én 20-22 kgot fogytam, de napi 2-3 almát eszek (vagy 2 nagyobb közepes vagy 3 kisebb)
Banánt nehogy egyél! Nemcsak a magas kcal tartalma miatt, de tényleg megfogja a székleted és akkor még kevésbé tudsz elmenni wc-re. [link] bizonyításképp
Ma el tudtál menni wc-re? Ha nem, akkor valamit kéne csinálni, mert 4 napig baromira nem egészséges elmenni (én utazáskor tapasztaltam mikor külföldön voltam, tudom milyen rossz...)
Végbélkúpot használok! Patikában tudsz venni, nem fáj, és 2-3 perc múlva tudsz nagywc-zni! Gyors megoldás.
Vagy vannak ilyen keserűsós vízek, de azok inkább hasmenést csinálnak sztem és borzalmas az ízük. Én végbélkúpot használok utazáskor és minden reggel tudok wc-zni végbélkúppal, ha meg hazajövök külföldről már nem kell mert itthon tudok nagywc-zni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!