Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyümölcsöt nem szabad enni...

Gyümölcsöt nem szabad enni fogyókúra idején, de ha nem eszem székrekedésem van, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Zöldséget szoktam persze enni, de azért nem annyira sokat. Kipróbáltam, hogy nem eszek gyümölcsöt, de nem bírok elmenni WC-re. Teljesen puffadt a gyomrom, majd szét reped, annyira fáj.4 napja nem voltam, azt hittem, hogy elmúlik de nem jobb. Mikor előtte ettem körtét, narancsot vagy almát, ilyen gondom nem volt.
2015. jan. 26. 08:03
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Joghurtba tettem most lenmagot, de nem ízlik. Nem szeretem a joghurtot, max. ha én teszek bele bogyós gyümölcsöt és turmixolom. De ugye nem lehet. Így meg fáj a gyomrom, tegnap tornázni nem bírtam, olyan nagy és úgy fáj.Iszom rendesen, szoktam enni levest is.
2015. jan. 26. 08:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
erre mondják azt hogy a hülyeség fáj, na neked megvalósult a fizikai oldala is
2015. jan. 26. 08:09
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Lehet enni gyümölcsöt, csak abból sem kell sokat enni.

A sok zöldség egyébként okozhat puffadást.

Szóval egyél mindenfélét.

2015. jan. 26. 08:49
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan egyél gyümölcsöt,csak az alacsonyabb szénhidrát és kalóriatartalmút választ.pl alma,narancs,pomelo,mandarin

én ezeket simán eszem minden nap

a gyümölcscukor azért nem azonos a répacukorral,az emésztéshez pedig kell

nyilván nem kilószámra,de szerintem napi 2-3 darab simán belefér

nekem ez a nasim

2015. jan. 26. 14:26
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan egyél gyümölcsöt. Napi 2-3 alma is mehet simán.

Főleg, ha ilyen gondod van.

2015. jan. 26. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
68%

PFF... egyél gyümölcsöt, délelőtt. Legjobb reggelire. Teljesen mindegy, hogy milyen a kalóriatartalma...

Ne csak azt nézd, hogy miről mit írnak, hanem azt is, hogy neked mi a jó.

Elárulom neked, hogy én egy héten legalább 4x banánturmix-al indítom a napom. Mert különben kb. nekem is székrekedésem van, mint neked.

Pedig a banánt mindenki szidja, mert magas a kalóriatartalma. Pedig az egyik legjobb dolog székrekedés ellen. A benne levő K vitamin külön segíti az emésztést.

Az ésszel végzett diéta nem arról szól, hogy megvonunk magunktól dolgokat, hanem arról, hogy változatosan étkezünk és mértékkel.

Szóval a hatalmas nagy információáradatból szűrd ki, hogy mi a jó neked. Nyilvánvaló, hogy a gyümölcsök elhagyása nem jó, tehát ne iktasd ki teljesen az étrendedből.

2015. jan. 26. 19:06
 7/11 anonim ***** válasza:

Az utolsó jó nagy hülyeséget írt, a banán ugyanis MEGFOGJA a székletet, hasmenéskor jó banánt enni.

Kedves kérdező! Tényleg ehetsz gyümiket, a legtöbb rost a bogyósokban van (bár ezek mirelitek most, vagy nagyon drágák hisz még nincs szezonjuk) jó még a narancs, alma, stb. Én 20-22 kgot fogytam, de napi 2-3 almát eszek (vagy 2 nagyobb közepes vagy 3 kisebb)

Banánt nehogy egyél! Nemcsak a magas kcal tartalma miatt, de tényleg megfogja a székleted és akkor még kevésbé tudsz elmenni wc-re. [link] bizonyításképp

Ma el tudtál menni wc-re? Ha nem, akkor valamit kéne csinálni, mert 4 napig baromira nem egészséges elmenni (én utazáskor tapasztaltam mikor külföldön voltam, tudom milyen rossz...)

Végbélkúpot használok! Patikában tudsz venni, nem fáj, és 2-3 perc múlva tudsz nagywc-zni! Gyors megoldás.

Vagy vannak ilyen keserűsós vízek, de azok inkább hasmenést csinálnak sztem és borzalmas az ízük. Én végbélkúpot használok utazáskor és minden reggel tudok wc-zni végbélkúppal, ha meg hazajövök külföldről már nem kell mert itthon tudok nagywc-zni.

2015. jan. 27. 12:06
 8/11 anonim ***** válasza:
utolsó te írsz hülyeséget neki nem fogja meg neki az ell hozzá mindenki más és más a iylen székletmegfogó élelmiszerekről készült kutatásokról ink ne mondjak semmit.
2015. jan. 31. 21:35
 9/11 anonim válasza:
Nyugodtan ehetsz gyümölcsöt.. Napi 3-4 alma jót tesz.. És igen,ahogy mondják a zöldség is puffaszt... Reggelre egyél 2-3 almát..
2015. febr. 1. 14:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Még sosem hallottam, hogy fogyókúra alatt tilos a gyümölcsevés. Hogy lehet ez?
2015. febr. 9. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!