Hogyan tudnék még fogyni?
17 éves lány vagyok, 170 cm és 70 kg. 1,5 éve 85 kg voltam. De már pár hónapja nem tudok fogyni, csak néha felmegy a mérleg 71-re, máskor meg lemegy 69-re.
Hetente 2x zumbázok, elég intenzíven 1 órát. Nem sokat eszek, talán még keveset is. A KalóriaBázist most kezdtem el használni. Még nem nagyon értek hozzá. Szerinte napi 1038 kcal-t ehetek meg. Ez elvileg kevés, de idáig még így is csak 876-ot ettem meg ma. És ebben benne van a mai vacsora is, amihez 5 db mandarint írtam be. De többet nem tudok enni, mert bűntudatom lenne, meg amúgy sem fér több belém.
A mai "adagjaim" ezek lennének:
Reggeli:
1 db májkrémes zsemle 220 kcal
1 dl tejes kávé 52 kcal
Ebéd:
1 tányér bableves 384 kcal (a babot nem szeretem, ezért azt nem is ettem, csak levet és húst)
1 dkg pulyka gordon bleu 22 kcal (nem tudom, hogy 1 db hány dkg, de annak is csak a felét ettem meg, mert rossz volt az íze)
Vacsora:
5 db mandarin 198 kcal. (ezt majd csak később fogom megenni)
És ma nem sportoltam semmit.
A végén ez jött ki:
Ma 1262.29 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.
Tökéletesen teljesítetted a mai tervet, csak így tovább!
Ebben az ütemben heti 1.15, havi 4.92, fél év alatt pedig 30 kg fogyást lehet elérni.
Több kérdésem is lenne:
1.Valamit esetleg át kellene állítanom a kalóriabázis oldalán?
2.Hogyan tudnék fogyni még 10 kg-ot?
3.Kevés, sok, vagy pont jó, amennyit eszek most?
4.Ha kevés, akkor mit egyek még?
Köszönöm annak, aki segít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!