Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék még fogyni?

Hogyan tudnék még fogyni?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, 170 cm és 70 kg. 1,5 éve 85 kg voltam. De már pár hónapja nem tudok fogyni, csak néha felmegy a mérleg 71-re, máskor meg lemegy 69-re.

Hetente 2x zumbázok, elég intenzíven 1 órát. Nem sokat eszek, talán még keveset is. A KalóriaBázist most kezdtem el használni. Még nem nagyon értek hozzá. Szerinte napi 1038 kcal-t ehetek meg. Ez elvileg kevés, de idáig még így is csak 876-ot ettem meg ma. És ebben benne van a mai vacsora is, amihez 5 db mandarint írtam be. De többet nem tudok enni, mert bűntudatom lenne, meg amúgy sem fér több belém.

A mai "adagjaim" ezek lennének:

Reggeli:

1 db májkrémes zsemle 220 kcal

1 dl tejes kávé 52 kcal

Ebéd:

1 tányér bableves 384 kcal (a babot nem szeretem, ezért azt nem is ettem, csak levet és húst)

1 dkg pulyka gordon bleu 22 kcal (nem tudom, hogy 1 db hány dkg, de annak is csak a felét ettem meg, mert rossz volt az íze)

Vacsora:

5 db mandarin 198 kcal. (ezt majd csak később fogom megenni)

És ma nem sportoltam semmit.

A végén ez jött ki:

Ma 1262.29 kalóriával többet égettél el, mint amit bevittél.

Tökéletesen teljesítetted a mai tervet, csak így tovább!

Ebben az ütemben heti 1.15, havi 4.92, fél év alatt pedig 30 kg fogyást lehet elérni.

Több kérdésem is lenne:

1.Valamit esetleg át kellene állítanom a kalóriabázis oldalán?

2.Hogyan tudnék fogyni még 10 kg-ot?

3.Kevés, sok, vagy pont jó, amennyit eszek most?

4.Ha kevés, akkor mit egyek még?

Köszönöm annak, aki segít!

2015. jan. 25. 15:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Kemény étrended van..xD Fehérjét ne vigyél be. Felesleges . Ugy cakk hülyeség az egész étrended:()
2015. jan. 25. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés! 5éves unokahúgomnak se elég.
2015. jan. 25. 16:10
 3/5 A kérdező kommentje:
Nekem ezen az oldalon azt írja a "Napi tápanyag javaslat"-nál, hogy "Fehérje: teljesítve!".
2015. jan. 25. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Pedig már hónapok/talán évek óta ennyit eszek, de nem vagyok éhes, inkább tele vagyok ebéd után.
2015. jan. 25. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
töltsd le (ingyen lehet) a "sárga kapszulát". minden alapot megkapsz egy sikeres diétához és edzéshez.
2015. jan. 25. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!